“В його очах було видно, що йому страшно…”: Парасюк зробив емоційну заяву

Під час чату на «Главреді» депутат Верховної Ради Володимир Парасюк заявив, що глава української держави Петро Порошенко найбільше боїться залишитися без влади.

На думку парламентарія, президент України щоранку починає з думки про те, «яким чином в черговий раз обдурити людей». Тому, впевнений Парасюк, коли суспільство стверджує, що владі плювати на людей, то це неправда. «Вони вас бояться», – сказав депутат.

При цьому він додав, що бачив, як у Верховній Раді «якийсь політик читав коментарі під своїм постом, і в його очах було видно, що йому страшно». «Тому дію, яку він зробив, обурило громаду», – додав Парасюк.

Крім того, Парасюк висловив думку, що повернення Києва і Москви до нормальних добросусідських відносин може відбутися, але за деяких умов. Так, впевнений депутат, нормалізувати відносини України і Росії можна буде після зміни в останній політичного класу. «Коли російські громадяни навчаться відстоювати свою гідність так, як це вміють робити українці або будь-яка інша європейська нація», – додав співрозмовник.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.