“І жарив, і шкварив, і різав”: Психічно хворий чоловік 10 років знущався над співмешканкою допоки її не врятували (Відео)

У Лубнах божевільний з каструлею на голові і шнурком в анусі роками катував свою співмешканку.

10 років фактичного полону, тортур і катувань перенесла Наталія, мешканка міста Лубни Полтавської області. Про цю страшну історію розповіли журналісти міського телеканалу «Лубни». В квартирі № 2 будинку на вул. Чайковського, 50/14, жінку бив, різав, палив її психічно нездоровий співмешканець. Страх паралізував волю жінки, тому терпіла.

Але в якийсь зараз не стерпіли жителі вулиці. Як повідомила Юлія, сусідка божевільного, вона неодноразово викликали за адресою поліцію, але чоловік під час таких візитів приковував до батареї свою жертву і наказував мовчати, кладучи біля неї розпечену сковорідку. Поліції представлявся «майором ФСБ», в будинок не впускав. Після цього представники закону просто розверталися і йшли. У перервах між знущаннями над своєю співмешканкою «наш герой» забирав пенсію у матері, ходив в магазин, відкрито демонструючи великий ніж. Жахлива реальність не припинялася.

Обурені байдужістю державних органів і підстібаються страхом за життя і здоров’я своїх дітей, жителі умовили Наталію зняти побої, звернутися в поліцію. Тільки після цього в Лубенському відділі поліції стосовно громадянина «П. О.»відкрили кримінальне провадження за ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження), проводиться досудове розслідування.

Паралельно, в складі вуличного комітету, люди звернулися до суду, з вимогою ізолювати від них явно психічно хворої людини. І тільки недавно суд прийняв відповідне рішення про примусове лікування чоловіка в психлікарні Полтави.

Тільки зусиллями людей Наталію спочатку відвезли до Лубенської лікарні, де лікували її за свій рахунок. Тепер вони домоглися перекладу жертви в реабілітаційний центр в Полтаві. І знову – за кошти небайдужих сусідів і друзів Наталії.

Читайте також  Траrедія сім’ї Зеленських — шлюб на межі?! Перша леді не стрималась: зізнання крізь сльози – війна перевернула усе, ну й деталі!

Вже немолода жінка розповіла, що спочатку спільного життя все було нормально. Згодом в поведінці співмешканця почали відбувається дивацтва – наприклад він шилом проколов собі живіт. З кожним роком невідома хвороба прогресувала. Він не прибирав у квартирі сміття, спілкувався з «інопланетянами» (судячи з написів на стіні, з системи зірки Проксима Центавра), носив на голові каструлю або інші металеві предмети, вставляв собі в анальний отвір шнурки та інші предмети. Він також регламентував рух в будинку – можна ходити тільки по правій стороні і т. Д. За непослух бив – іноді легко, іншим разом жорстоко, в залежності від настрою. Співмешканець більше цінував знайдену собаку, яку хотів забрати з собою на космічний корабель, жінка таки не була гідною для такої місії.

Наталія зізналася, що постійні побої придушили її волю, але дивується, чому більшості інших людей було все одно.

Сусідка «нехорошою» квартири Юлія каже, що страх залишився жити на двох вулицях. Після лікування «контактер» і «майор ФСБ» повернеться назад і кошмар може повториться.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.