На Прикарпатті п’яна сімейна пара полізла купатись у Дністер, а на березі залишилась їхня малолітня дитина

20 червня 2018 року черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері зафіксовано порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах 4 відпочиваючими громадянами під час використання прокатного плавзасобу (купання громадян з катамарана під час його руху).

З відпочиваючими громадянами проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил. Проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єкта з 5 громадянами, які купались в заборонених місцях.

Працівниками Івано-Франківської рятувально-водолазної служби проведено навчання щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в літній купальний сезон з 80 студентами Івано-Франківського технікуму ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер не допущено до купання в нетверезому стані 2 громадян (чоловік та жінка), які на березі залишили свою малолітню дитину. З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах та відправлено з території водойми.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.