Секрет жіночого щастя: Які кільця потрібно носити для залучення удачі і любові

Деякі прикраси притягують в життя жінки позитив.

Кільця – поширена прикраса, яка є практично у кожної жінки. Однак не всі знають, що з їхньою допомогою можна залучити удачу і любов. Кільця з якими каменями приносять жіноче щастя – читайте нижче.

Червоні камені – для пристрасті і любові
На думку експертів, кільця з червоними каменями, такими як гранат або рубін, подарують багато пристрасті. Якщо ви хочете залучити в своє життя “перчинку”, то така прикраса саме для вас. Рубіни і гранати здатні освіжити відносини і врятувати любов.

Для пристрасті і любові обирайте кільця з великими каменями. Найкраще, щоб на кільці був один гранат або рубін. Не варто обирати прикраси з великою кількістю каменів, вони “розсіюють” позитивну енергію.

Діаманти – для романтики і жіночого щастя
Кільця з діамантами не дарма вважаються кращою прикрасою для жінки. Вони притягують романтику, немов магніт. Експерти радять носити діаманти тим жінкам, яким не вистачає щастя у відносинах. Цей дорогоцінний камінь подарує жіноче щастя.

Однак діаманти більше підходять дорослим жінкам, дівчатам він приносить мало користі. Обирайте кільця з чистими каменями і гарним огранюванням. Звертайте увагу на відблиск діаманта, камінь повинен сяяти.

Кільця з перлами – допоможуть вийти заміж
Експерти вважають, що перли володіють “магічною силою”, яка допомагає дівчатам залучити в своє життя люблячого і чуйного чоловіка. Кільце з перлинкою може допомогти вам вийти заміж і розкриє в вас ніжну і дуже чуттєву натуру.

Віддавайте перевагу золотим кільцям з перлами. Крім цього, перли не терплять “конкуренції”. Не варто надягати на себе одразу всі прикраси. Перлина “розкривається” і приваблює щастя тільки тоді, коли її красу не намагаються затьмарити діаманти або інші камені.

Читайте також  Пішла у ліс і потрапила під страшну негоду: на Івано-Франківщині знайшли тіло жінки (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.