Депутат-“укропівець” звинуватив Марцінківа у розповсюдженні порнографії і хоче йому подарувати шкарпетку

Міського голову Івано-Франківська звинуватили у розповсюдженні порнографії. Це сталося на сесії міської ради сьогодні, 21 червня. Звинувачення стосується скандального виступу у Палаці Потоцьких, де гурт “Хамерман Знищує Віруси” на сцені прикривав лише статевий орган.

Таке звернення зачитав депутат фракції УКРОП Мстислав Тарас. Каже, Марцінків на своїй сторінці у фейсбук розповсюдив фотографію. Акцентує, вона підпільно зроблена мером, бо на заході було заборонено фотографувати та знімати. Потім Руслан Марцінків розповсюдив світлину в мережі. Це побачили мешканці, особливо з світлиною ознайомилися діти. Мстислав Тарас упевнений, що фракція ВО “Свобода” заплатила гурту, аби вони так одяглися, спеціально провокуючи конфлікт.

світлина, яку опублікував мер на сторінці

Нагадаємо, 14 червня у палаці Потоцьких гурт “Хамерман Знищує Віруси” (“ХЗВ”), які називають себе “найадекватнішим гуртом України”, спільно з китайським хором “Дін-Дон” подарували франківцям шоу. Правда, свої “костюми” гурт створює з підручних матеріалів. Цього разу один з музикантів мав лише панчоху, що прикрила статевий орган, інший прикривався двома картонними коробками. Після події у палаці Потоцьких, місце мають освятити. Таке доручення дав міський голова Руслан Марцінків.

Депутат наголосив, що сам Марцінків розповсюдив цю розпусту і по телебаченню.

До нас звернулася мама Василька. Її 9-річний син побачив на сторінці у мера цю порнографію, – каже Мстислав Тарас.
Мама Василька хоче подарувати шкарпетку сина меру, поки він не схаменеться, запевнив “укропівець”.

Хай ваш шеф вибачиться за ту порнографію, яку було привезено до Івано-Франківська, – перебив Марцінків депутата-“укропівця”.
Не промовчала і секретар ради.

Подивіться на цього депутата, у якого є двоє дітей, який спозорився тут біля трибуни. Краще попросіть вибачення. Мені сумно, що люди обирають таких депутатів з такими дурними заявами, – заявила секретар ради Оксана Савчук.
Після цього депутат зійшов з трибуни, так і не отримавши підтримки від депутського корпусу.

Читайте також  Скандального мера Івано-Франківська висміяли на гумористичному ток-шоу каналу «Еспресо» (відеофакт)

Зокрема вихідними нардеп Борислав Береза звернувся до керівника Нацполіції України, залишивши у мережі гнівний пост про дії поліції і їхнє не розуміння сучасного мистецтва.Голова національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що кримінальне провадження проти організаторів фестивалю Porto Franko закриють.Журналісти запитали Голубоша, чи це правда. Останній заявив, що осіб притягнуть до відповідальності, якщо поліція виявить склад злочину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.