Ігор Смаль: Під час обшуку в департаменті освіти та науки вилучили документацію

Вчора в департаменті освіти і науки Івано-Франківської міської ради відбувся обшук. Про це сьогодні під час оперативної наради повідомив міський голова.

За його словами працівниками УЗЕ складено п’ятий протокол, чотири з них зокрема на самого мера.

У коментарі Фіртці керівник департаменту освіти та науки Ігор Смаль розповів, що обшук проводився згідно постанови суду.

«Ведеться кримінальне провадження по садочку №1 та ЗОШ №15. Всі документи, які були у нас, ми надали копії, але це чомусь не влаштувало ті служби, то погана якість, то ще щось. І в постанові суду допущена помилка, якщо суд це робить, то я не знаю про що можна говорити в такій ситуації. Були різні виконавці цих об’єктів, окремо садочок, окремо школа. Мова йде про капітальні ремонти. По садочку роботи виконувались іншим підрозділом, не департаментом освіти, тому у нас в принципі не може бути тих документів. Ми це говоримо, намагаємось донести, але просто, мабуть, є якесь завдання у когось», – пояснює Ігор Смаль.

За словами керівника департаменту освіти, під час обшуку було вилучено ряд документів.

«Серед них титульний список за 2015 рік та угоди, які заключались із виконавцями за минулий рік», – зазначив Ігор Смаль.

Освітянин також додав, що капітальні ремонти, про які йде мова, проводились у 2016 році.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.