Вже йде підкилимна боротьба: в РФ шукають заміну Путіну, еліти незадоволені режимом

У Росії вже почалися розмови про заміну Путіна іншим президентом, еліти ним дуже незадоволені.

У Росії вже йде дуже активна розмова про транзит влади. Чимало еліт незадоволені владою Путіна і тим, що він розв’язав повномасштабну війну в Україні, яку вже по суті програв. Масла у вогонь підлила ситуація з заколотом Пригожина, який, власне, теж належить до тих, кому не подобається путінський режим. politeka.net

Про це в ефірі ZAXID.NET розповів колишній співробітник КДБ та служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов.

За його словами, у РФ йдуть дуже серйозні та активні розмови про зміну влади. Путін 10 місяців потурав Пригожину майже у розкладанні російської армії зсередини військово-промислового комплексу. Навколо Путіна, безумовно, йдуть розмови про те, щоб його змінити.

“Ну Патрушев начебто лобіює свого сина, який є міністром сільського господарства в уряді Мішустіна, ось ще є якісь кандидатури. Але те, що Путіним незадоволені практично всі еліти, в тому чи іншому сенсі, це є. Там націоналісти російські типу Гіркіна та Малафєєва незадоволені, або там Дугін незадоволений. І, до речі, Пригожин туди ж ставився приблизно в ту саму категорію”, – каже експерт.

За словами Жирнова, решта незадоволені тим, що Путін розв’язав нікому не потрібну війну, в якій Росія безумовно програє, від якої страждає дуже російська економіка, і найголовніше приватний бізнес, або умовно приватний бізнес, тому що в РФ по-справжньому приватного бізнесу немає.

“Вони всі залежать від Путіна, вони всі залежать від влади. І звичайно, навколо Путіна йде зараз уже підкилимова боротьба. У Кремлі ось кажуть, що вежі Кремля між собою воюють, і практично зараз, я думаю, що вони вже всі думають, як і на кого його замінити”, – додав експерт.

Читайте також  На війні загинув гранатометник з Прикарпаття Віталій Дутчак

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.