Садив у погріб та морив голодом: місцеві розказали про фермера, який закрив працівника в сушарці

Потерпілому фермер не виплатив зарплату за кілька місяців роботи.

Майже добу в полоні, без їжі та води. На Вінниччині поліції довелось звільняти чоловіка з промислової сушарки для фруктів. Як розповів 43-річний потерпілий, його туди посадив фермер, на якого він працював. На спеці у металевій коробці чоловік просидів майже добу.

Про це 10 серпня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Через маленьке віконце бункера ледь видніється голова. На цих оперативних кадрах промислова сушарка, всередині якої чоловік. Знесилений Анатолій Кілієвич каже поліції, ув’язнив його фермер, у якого він працює механіком

В металевій сушарці, розпеченій від 30 градусної спеки, без води і їжі чоловік просидів добу. Телефоном зізнається, що ледве вижив

“Душно, задуха була, страшно”, – каже потерпілий Анатолій Кілієвич.

Врешті люди, які живуть неподалік, почули крики з території складу.

“Я підійшла до нього. Кажу, як ти Толя? Він каже тяжко дихати, не можу, до вечора не доживу”, – каже Надія Степанова.

Місцеві викликали поліцію, бо самотужки визволити Анатолія не могли. Сушарка була присипана зерном. Коли чоловік відійшов, його відвезли до рідного села, яке за 60 км звідси. Самого фермера, який намагався втекти, поліція шукала кілька днів. І ось публікують відео як вручають йому повідомлення про підозру. 58-річний чоловік знущається над своїми працівниками постійно, кажуть місцеві. Користується тим, що іншої роботи в селі немає і люди змушені терпіти образи та працювати за безцінь.

“Скільки тут людей у нього було, садив і в погріб і їсти не давав”, – каже Надія Степанова.

Чи так це, йдемо питати в самого підприємця. Ось так виглядає гуртожиток, де живуть люди, які працюють на фермера: всюди безлад та розбиті вікна. Нині тут ні господаря, ні працівників. Проте за годину Володимир Копняк таки з’являється на подвір’ї. Бачить нас і одразу йде геть. Про катування говорити не хоче. Сідає в бус і тікає в свої кукурудзяні поля. У сільраді фермера захищають. Кажуть той обробляє 50 гектарів землі і справно платить податки. За катування мовляв нічого не чули.

Читайте також  Тиждень маленьких героїв: школярі спіймали крадія, який вже попадався поліції з наркотиками

“Скарг до нас не надходило. Поганого ми не чули, орендар, як орендар, нічого поганого не можу сказати. Я навіть в нього працювала бригадиром, не можу сказати, що він погана людина”, – каже староста Сніжнянської сільської ради Тетяна Адамчук.

За незаконне позбавлення волі чоловіка фермер тепер сам може сісти за грати. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі. Потерпілий Анатолій вибачень від нього не чекає. Хоче лише аби підприємець віддав йому зарплату, яку заборгував за кілька місяців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.