Покусіна Ярослава, який зник безвісти, знайшли мертвим

Нещодавно поліцейські Івано-Франківщини розшукували Покусіна Ярослава Анатолійовича, 1964 року народження, жителя Надвірної.


18 вересня чоловік вийшов з дому у невідомому напрямку і не повернувся. Місце перебування Ярослава Покусіна було невідомим. Днями його знайшли мертвим. Про це під час брифінгу повідомив очільник нацполіції Франківщини Володимир Голубош, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами правоохоронця, 25 вересня до поліції надійшло повідомлення від дочки потерпілого, яка не мала з ним зв’язку. Під час огляду місця події був відсутній один з транспортних засобів потерпілого.

“При допиту сусідів та свідків, було встановлено, що чоловік займався ремонтами автомобілів, проживав сам. Деякий час Ярослав Покусін проживав з Юрієм, який раніше був судимим за вбивство. Юрій 10 років відбував у колонії”, – говорить Володимир Голубош.

Юрія за місцем проживання поліцейські не знайшли, зв’язок з ним був відсутній. 1 жовтня вдалося встановити і доставити підозрюваного до поліції.

“Його знайшли на території Надвірнянщини. Він переховувався і постійно змінював місця проживання. Підозрюваний розповів, що 16 вересня в них з загиблим виникла конфліктна ситуація. Чоловіки разом ремонтували автомобілі. Юрія обурювало те, що йому платили занадто мало, через це і наніс тілесні ушкодження. Тіло вбивця завантажив в автомобіль потерпілого. Засоби вбивства він викинув у річку і як він розповів, тіло теж. До 4 жовтня поліція шукала тіло вздовж русла ріки. Було виявлено тільки засоби вбивства, а тіло вбивця присипав грунтом поблизу річки, яке знайшли вчора, 5 жовтня. Смерть чоловіка настала внаслідок тілесних ушкоджень. Наразі вбивця перебуває під вартою”, – каже Голубош.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.