Сексуальні звуки: що люблять чути люди під час сексу

Сайт для дорослих опитав близько 2 000 чоловік.

Сайт для дорослих Vivastreet опитав близько 2 000 чоловік, щоб визначити, які види звуку під час сексу їх найбільше збуджують і відвертають.

Результати показали, що стогони займають перше місце як серед чоловіків, так і серед жінок.

Брудні розмови також були досить популярні: 23% чоловіків вибрали цей звук своїм улюбленим звуком і тільки 22% жінок.

Також з’ясувалося, що важке дихання – це те, що люди люблять чути в спальні. Що стосується тиші, то виявилося, що 28% чоловіків і 20% жінок не люблять її.

Коли справа дійшла до найгірших речей, які можна було почути в ліжку, чоловіків найбільше турбувало те, що вони виступають не на належному рівні.

“Ти кінчив?” набрав 24% голосів, при цьому “Це все?”забезпечили 18%, а 14% чоловіків кажуть, що ненавидять чути “котра година?”.

Сертифікований викладач із соматичного сексу Беккі Прайс каже, що це тому “що” більш глибокі звуки вібрують нижче в тілі (як для людини, що видає звук, так і для людини, яка його чує), і, таким чином, можуть з’єднатися з нашим фізичним збудженням і посилити його”.

Що стосується брудних розмов, тренер з сексу та відносин Елісон Піллінг стверджує, що “це спосіб висловити наші бажання, поділитися тим, хто ми є, і дізнатися один одного”.

Зв’язок між основними сексуальними страхами чоловіків і тривогою з приводу продуктивності-це те, що Беккі описала як показник, “що вашому партнерові нудно, і він просто хоче, щоб ви поквапилися, тиснучи, щоб Ви якомога швидше випробували еякуляційний оргазм”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.