“У нас в країні не буде олігархів” : Порошенко зробив шокуючу погрозу! А свої мільйони куди?(ВІДЕО)

29 квітня 2015 року на нараді з головами райдержадміністрацій Києва президент Петро Порошенко анонсував боротьбу з олігархами. Глава держави назвав деолігархізацію одним з ключових принципів для влади на місцях.

“У нас в країні не буде олігархів. Всі олігархи мають бути усунені від влади і стати представниками, якщо вони є конкурентоспроможними, великого бізнесу”, – заявив Порошенко.

За тиждень Порошенко пообіцяв видавити олігархів із енергетичного сектору.

“Гарантую, що ніхто більше не потрапить у рейтинг “Форбс”, знімаючи вершки з використання можливостей державних монополій, з традиційно-корупційного середовища в газовому секторі. Держава ні для кого не буде більше дійною коровою. Дикий капіталізм у цій галузі… має закінчитися. Хочу, щоб це почули всюди: і в Києві, і у Відні.

Політика деолігархізації і демонополізації цілком відповідає національним безпековим інтересам. І я впевнений в тому, що ні я як президент, ні уряд, ні Верховна Рада від цього курсу не відмовляться. Хто б і чим би не намагався Україну і мене як президента шантажувати”, – сказав Порошенко 6 травня 2015-го.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.