5 несподіваних ознак, що ти хороша в ліжку

Зрозуміло, якщо ти можеш отримати кілька оргазмів за ніч і в твоєму секс-арсеналі нескінченна кількість прийомів, швидше за все, ти дійсно майстерна коханка.

Але сексологи, психологи і антропологи відзначають й інші чинники, які можуть вказувати, що твої постільні таланти знаходяться на позначці вище середнього. Ось деякі з них.

Ти любиш смачно поїсти

І робиш це повільно і з задоволенням. Як вважає Колін Крістофер, клінічний гіпнотерапевт і коуч по відносинам (США), якщо ти намагаєшся не поспішаючи посмакувати кожен шматочок, швидше за все, ти цінуєш насолоду. Великі шанси, що в твоєму випадку секс входить в їх число.

У тебе відмінне почуття гумору

Твоя любов до жартів вказує: в ліжку ти гаряча штучка. Здивована? Британський антрополог Джил Грінгросс досліджував зв’язок гумору і сексуальності і виявив, що веселі люди частіше займаються сексом, у них більше партнерів, вони раніше починають вести статеве життя і так далі. Можливо, вся справа в умінні розслабитися і не сприймати будь-яку ситуацію занадто серйозно. Адже, як відомо, чим більш напруженим ти намагаєшся отримати задоволення, тим легше воно вислизає від тебе.

Ти любиш політику

Експерти одного з провідних світових сайтів Інтернет-знайомств стверджують: люди, які готові пристрасно сперечатися про політику, стверджують, що отримують на 13% більше оргазмів, ніж ті, хто байдужий до розмов про майбутні вибори або засіданнях Ради Безпеки ООН. Крім того, їх схильність до експериментів в ліжку набагато вище. Наприклад, ймовірність, що така дівчина погодиться на груповий секс, 110% в порівнянні з її аполітичною подругою.

Ти лівша

Соціологи світового виробника секс-іграшок, компанії LELO, опитали десять тисяч чоловік про їх сексуальне життя і отримали цікаві результати: 86% лівшів заявили, що вони вкрай задоволені інтимом. Серед правшів таких знайшлося лише 15%. Втім, можливо, справа в тому, що серед ліворуких зустрічається набагато більше чоловіків, ніж жінок (чоловіки, як правило, в цілому щасливіші в ліжку). Але таке пояснення поки тільки гіпотеза і може не відповідати дійсності.

Читайте також  У Ямницькій ОТГ зафіксовано 6 хворих на коронавірус

Ти любиш читати

Ні-ні, ми не стверджуємо, що люди, для яких вечір з книгою – це не відпочинок, а важка праця, що не дуже в сексі. Але якщо ти любиш читати художню літературу і уважно стежити за переживаннями героїв, швидше за все, твій рівень емпатії вище середнього. А значить, ти можеш спостерігати за реакціями партнера і підлаштовуватися під нього так, щоб ви обидва отримували насолоду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.