Міс Україна Всесвіт, прикарпатка Олеся Стефанко, вперше стала мамою (ФОТО)

“Міс Україна Всесвіт-2011” Олеся Стефанко народила сина у США у місті Маямі цими днями. Перше фото з пологового будинку вона оприлюднила у своєму інстаграмі. Поруч з нею весь час був її коханий Сергій Алісеєнко.

32-річна дівчина з Франківщини тривалий час жила у США, щоб там стати мамою первістка. Впродовж останніх місяців вона ділилась в інстаграмі красивими фото з її будинку та міста, та не приховувала свого щастя від особливого стану, пише “24 канал“.
Та вже 10 серпня переможниця конкурсу “Міс Україна Всесвіт” у 2011 році поділилась радісною новиною – у неї з чоловіком Сергієм народився син. Відомо, що малюка Олеся Стефанко народила від білоруського підприємця Сергія Алісєєнка, за якого вийшла заміж у 2016 році після двох років стосунків.

Подружжя позувало для спільної фотографії із сином у чудовому настрої, а Олеся швидко прийшла у форму після пологів, хоч і виглядала дещо втомленою. Стефанко одягнула ніжний білий сарафан, в той час як Алісеєнко обрав зручні джинсові шорти та білу футболку. Новонародженого сина пара вбрала у синій кокон.

Ласкаво просимо в цей світ, наш маленький ангел,
– підписала фото Олеся.

Невідомо, чи хлопчик народився вчора, чи минулими днями, але прихильники красуні засипали її привітаннями з новим статусом матусі.

Олеся Стефанко (нар. 25 червня 1988, с. Ковалівка, Коломийський район, Івано-Франківська область) — українська учасниця конкурсу краси «Міс Всесвіт». Переможниця конкурсу «Міс Україна — Всесвіт — 2011». Представниця України на конкурсі «Міс Всесвіт 2011» у Сан-Паулу, де посіла 2-ге місце, тобто стала «Першою віце-Міс Всесвіт».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.