“Так має бути”: Alyona Аlyona назвала війну в Україні “очищенням”, знайшовши пояснення

Українська реперша Alyona Аlyona вірить, що все відбувається через якусь причину, прописану вищими силами.

Українська реперка Alyona Аlyona, яка разом з Jerry Heil представляла Україну на Єврбаченні-2024, вперше відверто розповіла про віру та зневіру під час великої війни. Зробила це артистка в інтерв’ю Маші Єфросиніній.politeka.net

Артистка підкреслила, що, на жаль, війна в Україні – не перша і не остання в світі. Alyona Аlyona вірить, що все стається з якоїсь причини, яка прописана вищими силами.

“На все є план Божий, все у світі так складається. Це жертва, яку платить наш народ ціною своїх життів. За якийсь неправильний вибір, за якісь дії та вчинки. Я таке знайшла собі пояснення і це тримає мене на плаву. Що ми всі за щось розплачуємось. Плюс ми очищуємось. Тобто є замисл та план, так має бути. Мій кум загинув, і значить так мало статися”, – підкреслила Alyona Аlyona.

Українська реперка додала, що сама вважає, що діяла та вчиняла неправильно в якихось моментах життя, а тепер очищується та віддає останнє на армію. Alyona Аlyona також впевнена, що десь в Україні народиться десять дітей за десять померлих.

“Тобто воно все буде. І та сама Каховська ГЕС – яскравий приклад, що навіть на сухій порепаній землі виросли зараз верби та тополі про які говориться у віршах. Ми повинні жити з цим, адаптуватись до цих умов, та думати про те, чим ми можемо бути корисними для ЗСУ та людей-переселенців”, – додала Alyona Аlyona.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.