ТЦК почали виписувати повістки 17-річним: що треба знати батькам та підліткам

У військкоматі розповіли усі деталі

На призовних дільницях ТЦК та СП триває приписка юнаків 2007 року народження й згідно з чинним законодавством, громадяни, які отримали повістку для приписки, мають особисто прибути на призовні дільниці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

Про це повідомляють в Одеському обласному ТЦК та СП.

Наголошується, що приписці підлягають усі допризивники, які мешкають на території міста та району.

Зазначається, що в повістці вказано повний перелік документів, які юнаки мають подати особисто до призовних дільниць.

У «військкоматі» звернули увагу, що юнаки мають прибути на дільниці у строк, вказаний у повістці. Якщо допризивник не може прибути на дільницю у зазначений час, на то мають бути поважні причини.

Приписна кампанія, як пояснили у ТЦК та СП, потрібна для взяття юнаків на військовий облік, визначення кількості майбутніх військовозобов’язаних, як багато з них придатні для військової служби, а також для встановлення їх особистих якостей, фаху й рівня освіти.

Посвідчення про приписку до призовної дільниці видається громадянам, приписаним до призовних дільниць, яких за результатами проходження комісії з питань приписки визнано придатними до військової служби або тимчасово непридатними до військової служби чи такими, що потребують лікування.

Зазначимо, що приписна компанія проходить на території усієї України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.