“Війна цього року закінчиться”: Гордон поділився інсайдом – як і коли

Коли в Україні закінчиться війна, прогноз Гордона.

В Україні минуло вже два роки, як із військовими діями увірвалася росія. Українці з нетерпінням чекають на перемогу і якнайшвидшого миру та тиші. І ось Дмитро Гордон розповів, коли настане цей довгоочікуваний момент.

Дмитро Гордон просить усіх запам’ятати фатальну дату – 17 березня, неділю та час 18-18. Він повідомляє, що в Україну увійдуть війська Франції і не лише Франції, а й Фінляндії, Польщі, Литви, Естонії, Латвії. Також зайдуть і війська Німеччини, хоч з Шольцем або вже без нього.

Війська Великобританії також увійдуть до України. Гордон зазначає, що саме Макрон став ініціатором збройного входження військ різних країн України.

Гордон зазначає, що припускає те, що існували деякі угоди об’єднаного Заходу з путіним, щоб дати йому обратися на наступний рік.

Чого ж чекати у недалекому майбутньому. Виходячи зі слів Дмитра, Україні дадуть усе, що їй потрібно й надалі більше, у будь-якому обсязі. Це стосується і грошей, і озброєння.

Як повідомляє Гордон, Україні для перемог буде надано не лише військо низки країн, а й потужну зброю, аналогів якій немає в росії. Часу для навчання українців користуватись немає, тому будуть і спрямовані військові сили інших країн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.