Кінець війни в Україні: наступні місяці будуть пекельним випробуванням, коли все закінчиться

Наступні місяці будуть випробуванням на міцність для України задля здобуття перемоги. Українська армія здобуде стратегічні перемоги над противником, а окуповані території будуть звільнені.

Таке пророцтво зробив старець Тимофій.

Відповідно до пророцтва старця Україна знайде шлях до миру та процвітання.

“Непохитна віра в Божу справедливість веде націю до того дня, коли мир знову пануватиме на українській землі — світле майбутнє вже не за горами”, – казав мудрець.

У своєму видінні старець побачив як на захист України стануть сильні країни.

“Світові лідери об’єднуються навколо ідеї миру для України, забезпечуючи необхідні гарантії безпеки та підтримку у відновленні країни”, – сказав він.

Тимофій висловив впевненість, що попри тимчасові виклики, Україна здобуде перемогу, а агресор зазнає кари Божої, а правда і світло знову пануватимуть на українській землі.

Настане час відновлення миру і процвітання для України, а віра та молитва залишаться вічними супутниками її народу на шляху до світлого майбутнього.

Старець також побачив переломний момент у ході історичних подій і не тільки на фронті, але й глибокі політичні зміни, що приведуть до миру.

Зокрема він зазначив, що буде низка перемог на фронті, військові отримають новітні технології та міжнародну підтримку та здійснять вирішальні удари по позиціях окупантів.

“Мужні українські воїни не тільки повернуть захоплені території, а й стануть символом непохитної волі України до незалежності від століть поневолення агресором”, – віщував пророк Тимофій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.