У записах Ванги виявлено пророцтво на кінець війни росії проти України: “засвітився” 2024 рік

Зі старшого покоління наших читачів важко знайти людину, яка не чула б про болгарську ясновидючу Вангу. Свого часу ця людина передбачила багато подій, і, на жаль, не залишила жодного щоденника. Її пророцтва записували помічники, тому зараз прогнози Ванги збирають по крихтах.

Всі пророцтва Ванги так чи інакше збутися не можуть – на цьому ясновидець вже кілька разів “зловили” уважні дослідники її слів.

Одні звинувачують провісницю в брехні, інші говорять про те, що її прогнози могли бути неправильно витлумачені. Проте прогноз Ванги є, і цілком імовірно може справдитися.

Подивимося, яке передбачення Ванги на 2024 рік справдиться насправді:

глобальний всесвітній військовий конфлікт;
• значне зменшення населення Землі;
• єдиний світовий уряд;
• дефіцит продуктів та ліків;
• спалахи серйозних захворювань та епідемії;
• смерть президента США від тяжкої недуги;
• економічна криза у Європі;
• прорив у галузі квантової фізики;
• винахід препаратів від, на даний момент, невиліковних хвороб.

Пророцтво Ванги про війну – одне з найпопулярніших, про нього говорять навіть політологи, оскільки зараз, на початку 2024 року, зрозуміло, що воєнні конфлікти точаться у багатьох країнах, як і громадянські війни.

Коли закінчиться війна в Україні – точна дата на думку Ванги
Багато езотериків намагаються давати свої прогнози щодо кінця війни, але коли закінчиться війна в Україні – астрологи достовірно визначити не можуть. Пророцтва Ванги про Україну здебільшого стосуються військових дій. Провидиця вважала, що війна триватиме не довше двох років – отже, точна дата закінчення бойових дій – 2024 рік.

Однак, пророцтво Ванги про війну не закінчилося лише позначенням тимчасового проміжку – ясновидець сказала, що ознака закінчення війни – “на трон зійде Восьмий”. Хто такий цей восьмий, чи це президент однієї з країн чи, можливо, справа не в черговості правителів – ніхто не знає.

Читайте також  Кожен українець має зрозуміти, що “спецоперація” в Україні закінчиться лише коли ми вийдемо на польський кордон – Толстой

Швидше за все, пророцтво Ванги про Україну не варто сприймати буквально – вона часто використовувала алегорії та метафори, тому її слова краще сприймати абстрактно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.