Відомий перукар: стало відомо ім’я чоловіка, якого вбила дружина та полетіла в Єгипет (відео)

За даними поліції, вбивцею є дружина Литвинова, яка нібито вкрала в нього гроші. У Рівному бабуся із двома малими онуками жила в квартирі, не підозрюючи, що в коморі, загорнутий в сміттєвий пакет, лежить тіло чоловіка її доньки. Загиблий – відомий рівненський перукар Сергій Литвинов.

Гучне вбивство сталося в п’ятиповерхівці майже в самому центрі Рівного. У квартирі, яку опечатали, знайшли тіло чоловіка. Про його зникнення напередодні заявили до поліції товариші. Правоохоронці пішли з’ясовувати, чи не міг він піти до дружини, з якою не жив уже рік. Двері відчинила теща, яка доглядала за дітьми подружжя.

“Вони в квартирі нічого не виявили. Про те, де знаходиться Сергій, теща теж нічого не повідомила”, – розповів заступник керівника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков.

Проте у коморі правоохоронці побачили, що виглядає нога. Була викликана слідчо-оперативна група. За словами понятої Світлани Павленко, чоловікові завдали чотири ножових удари, а потім труп запакували в  пакет для сміття. Вона зазначила, що тіло запакували в мішок, поклали до комори, накрили ковдрою, заставили коляскою і ще до цього закидали дитячим одягом.

“Мамі вона повідомила, що вона залишає місце проживання і їй терміново треба поїхати на відпочинок. Також встановлено, що вона з аеропорту Бориспіль відлетіла”, – додав Волков.

Наразі 23-річну дружину покійного підозрюють у вбивстві. Кажуть, жінка вчинила злочин на очах своїх дітей. Донька підозрюваної бачила, як мати била її батька. Водночас благання чоловіка не вбивати чули і сусіди. Утім поліцію не викликали, бо думали, що це звичайна сімейна сварка.

Причиною конфлікту, за версією поліції, могли стати гроші. Напередодні жінка обчистила сейф у перукарні чоловіка. Можливо, Сергій прийшов до дружини з’ясовувати стосунки. Наразі на робочому місці вбитого зачинено. Там працюють правоохоронці, а слідчі готують матеріали щодо оголошення дружини Литвинова за умисне вбивство в міжнародний розшук. Її шукатимуть і в Єгипті.

Читайте також  Згода всіх мешканців тепер не потрібна: Тисячі українців залишать без житла, що потрібно знати кожному

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.