Росія накопичує ракети: українців попередили про нову небезпеку в осінній період

Кількість ракетних ударів останнім часом скоротилася, це може бути пов’язано з тим, що РФ накопичує ракети.

Зараз у Росії виробляють більше ракет, ніж випускають по Україні та нашій інфраструктурі. Окупанти чи то накопичують ракети, чи намагаються відновити ті ресурси, які вони розбазарили.

Про це в ефірі Politeka Online розповів військовий експерт Арті Грін.

За його словами, як свідчать дані української розвідки, кількісні запаси високоточних ракет у росіян наразі дійшли критичної позначки щодо зниження.

“Судячи з даних, які публікують наш ГУР, там до 10 відсотків деякі позиції дійшли, залишкова кількість. Тобто вони у них є, але їх мало. А у нас навпаки – нарощується ППО. І нові розрахунки, які на новому озброєнні ППО зараз ведуть бойове чергування, я б сказав, я впевнений, що й кваліфікація зростає. Тому ми виграємо. І щоб вони там не хотіли, я думаю, що вони ніби вже суттєвої шкоди Україні не принесуть”, – каже Арті Грін.

Також військовий експерт нагадав про атаку дронів на Псковський аеродром у РФ, у ході якої було знищено кілька дуже важливих транспортних літаків. За словами Арті Гріна, очевидно, що ці удари наносили невеликі дрони, і цілком можливо, що їх запускали з території самої РФ.

“З території Росії, а чому б і ні. Зараз, у зв’язку з такою вже затяжною війною для всіх, хто вміє мислити, очевидний фінал і підсумок цієї війни. Досить багато на території РФ людей, готових співпрацювати з українськими спецслужбами. Набагато більше, ніж було, наприклад, півтора роки тому”, – вважає експерт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.