“Це дно…”: український астролог озвучив тривожний прогноз на закінчення війни

Відомий український астрологічний експерт, хіромант, психолог, спеціаліст системи архітектурного планування Васту-шастру Володимир Бадіян прогнозував до кінця 2024 року.

За його словами, у березні можливі добрі новини, а якщо Україна отримає 80% потрібної зброї, війна закінчиться вже навесні 2025 року.

Про це Володимир Бадіян розповів у докладному коментарі для YouTube-каналу “Мій світ”.

За словами астролога, 2024 умовно буде ділитися на частини

“Перший момент – весна і літо. Тут не буде багато озброєння, навесні може бути велике розчарування. Щось можливо відбудеться на полі бою. Можливо тиск і це не позначиться в Україні. Це може статися в квітні-травні. Але це подія. об’єднає Україну.Я думає, що Авдіївку наші почнуть віджимати.Березень дасть нам також і гарні події.Нам дадуть озброєння та снаряди.Ми будемо на лівобережжі тиснути.Це може бути навіть просування.Але цей рік для нас – це саме дно.Дуже складний рік”, – вважає Володимир Бадіян.

На думку астролога, восени може бути щось схоже на Майдан.

“Але це буде не так масштабно, а якісь точкові акції протесту. Закон про мобілізацію ухвалять, але найважливіша зараз допомога від США. Тому що це дуже взаємозалежно”, – сказав він.
Також Володимир Бадіян спрогнозував закінчення війни та вибори президента в Україні. Астролог зазначив, що війна може закінчуватися поетапно, а РФ припинить завдавати ракетних ударів, якщо Україна матиме свою далекобійну зброю.

“До кінця 2024 року маємо дати 80% того озброєння, що нам потрібно. Буде велика активація. Тоді закінчення війни можна очікувати навесні 2025 року. Якщо зброї не дадуть, то війна закінчиться у 2026-2027 роках, що ймовірно. Цей рік – рік трансформації. Має бути зміна влади, зміна серед військових, що ми вже побачили – відставка Залужного. І зміна президента теж відбудеться, але не цього року. Це може відбутися у 2025 році. Буде трансформація судової системи”, – вважає він.

Читайте також  Сильні морози чи вже тепло: яка буде погода в лютому

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.