Жданов попередив, де скоро можуть з’явитися війська РФ із “миротворчою місією”: “Рано видихаєте”

Військовий експерт Олег Жданов розповів про підступність росіян, яке вони можуть продемонструвати, “допомагаючи” Придністров’ю.

Щоб “врятувати” Придністров’я, росіяни можуть піти на хитрий хід і ввести туди “миротворчі війська”, повідомив Олег Жданов: “Згадайте 2014 рік, коли почалися активні бойові дії, то на кордонах України стояв 15-й армійський корпус, який мав тактичні символи миротворчих сил”.

Інтерв’ю Олега Жданова можна переглянути на каналі YouTube.

Військовий експерт пояснив, чому Україні найближчим часом треба бути на сторожі: “Бачите, який перекіс і який цинізм із боку Російської Федерації: коли йдеться про нашу країну, то вони взагалі вдають, що вони не знають про існування міжнародного права (вони нас виключають із правового простору), а коли йдеться про інтереси РФ (зокрема Придністров’я), то вони спираються виключно на міжнародне право і на те, що у них у доктрині записано, що військові інтереси РФ можуть виникнути у будь-якій точці земної кулі, і вони їх вирішуватимуть будь-яким способом, у тому числі із застосуванням ядерної зброї”.

При цьому Олег Жданов зазначив:Якщо хтось трохи видихнув і сказав: “Ху! Пронесло!”, оскільки ніхто не звернувся до Держдуми з проханням включити цю територію до складу РФ, то я вам скажу, що рано ви видихаєте, бо це буде наступний крок. Перший крок, що вони попросили? Вони попросили гарантії безпеки від РФ, а це може передбачати до введення військ під прапором миротворчої місії”.

Також Жданов відповів, чи варто мешканцям Запоріжжя готуватись до окупації.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.