Механік, який розбив клієнтський Porsche, купить натомість такий же (фото)

Це ж скільки років йому доведеться працювати без зарплати?

Нагадаємо, власник іномарки віддав свій Porsche 911 Turbo S в офіційний дилерський центр на планове ТО. Поки спорткар знаходився в сервісі, його вирішив “протестувати” 24-річний механік – він виїхав на автомобілі на дорогу загального користування, де врізався в Honda Accord.

Судячи з відеозапису ДТП, яку опублікував в соцмережах власник Porsche, механік рухався з істотним перевищенням швидкості. Як запевняє водій на Accord, спорткар їхав 130-140 км/год.

В результаті зіткнення “німець” виявився серйозно пошкоджений: від удару з машини вилетів двигун, вся ліва частина і лобове скло виявилися розбиті, заднє колесо вирвало разом з проводами і електронікою. Спочатку власник спорткара хотів зажадати від дилерів вартість машини в подвійному розмірі або повністю новий автомобіль, проте потім сторони пішли на мирову. Дилер запропонував автовласникові точно такий же 911 Turbo S з пробігом або новий з доплатою. Чоловік поки обдумує ці пропозиції.

Тим часом, розслідування аварії триває. Потерпілий водій на Honda, яким виявився співробітник безпеки сусіднього дилерського центру Land Rover, побоюється, що керівництво автосалону Porsche звинуватить його в зіткненні.

“Механік, який їхав на Porsche, стверджує, що схема ДТП складена невірно, відеозапис фальсифікований і насправді це я в’їхав в цей Porsche”, – пояснив він. Згідно з його версією, він виїжджав з місця роботи на невисокій швидкості і до останнього не бачив, що назустріч мчить спорткар.

“Я тільки встиг трохи повернути кермо, щоб не сталося лобове зіткнення, інакше я б просто міг не пережити такого удару”, – додав він. Чоловік хоче отримати від винуватця ДТП компенсацію за свій розбитий Accord 2007 року.

Читайте також  У Чернівцях вночі на вулиці плакав ридма і кликав маму 3-річний хлопчик (відео)

В офіційному представництві Porsche, в свою чергу, виданню заявили, що сподіваються на якнайшвидше сприятливе вирішення ситуації, що склалася.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.