Що подарувати на День святого Валентина?

Уже зовсім скоро 14 лютого – День святого Валентина та день наших розумових тортур, що ж такого подарувати коханій людині. Здається, уже все дароване-передароване, всі ідеї вичерпалися остаточно.

Всі ми відчуваємо досаду і злість, коли після довгих пошуків подарунку розумієш, що нічого оригінально не вдалося придбати. Адже подарунок – це знак уваги і любові, і нам хочеться, щоб він приніс близькій людині радість.

У цій статті ви знайдете кілька корисних порад що подарувати на день Святого Валентина.

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина

  • Традиційно, найважливішими зі всіх подарунків на День Всіх Закоханих повинні бути різноманітні “валентинки”, які беруть свій початок від листа Валентина до своєї коханої. Якщо валентинка буде зроблена своїми руками, це додасть їй особливої цінності.
  • А ось такий, може і не дуже оригінальний, але зате безпрограшний подарунок можна зробити дівчині: наповніть кімнату повітряними кульками різноманітних кольорів і розмірів, перламутровими та звичайними, і звичайно у формі серця. Ваша кохана буде приємно здивована і вражена. І запам’ятає це ще дуже надовго.
  • Ювелірні прикраси завжди були і будуть дуже хорошим подарунком. Ви не помилитеся, якщо купите коханій дівчині браслет або перстень. Можна придбати, що-небудь з одягу, якщо звичайно ви на 100 відсотків переконані у правильності свого вибору.
  • М’які іграшки – чудовий подарунок на день Святого Валентина для коханої. Дівчатам подобається одержувати в подарунок милі іграшки з мультфільмів. Це буде гарним нагадуванням про вас.
  • Зазвичай, у цей день прийнято дарувати солодощі у формі серця. Це може бути і торт, і шоколад, і цукерки. А до складу шоколаду входять неймовірно корисні речовини, які активізують «центр любові» в мозку. Тому шоколад був і залишається найулюбленішим ласощами у дівчат.
  • Якщо ви змушені провести якусь частину дня не разом, то накупіть наперед усяких крихітних сувенірів – символів кохання і розкладіть їх, в сумочці, у кишені , загалом у всіх місцях, де він/вона зможе їх знайти протягом дня. Для цієї цілі підійдуть маленькі плюшеві іграшки, подушечки, невеликі брелки у формі серця.
Читайте також  А щічки то наїла! Каменських показала нове пікантне фото… А може дійсно чекає дитину?

А цей варіант для тих, хто любить фотографуватися щодня. Адже найкращі фото ті, які нагадують про конкретний момент, ситуацію, день, коли ви були разом. Якщо ваш Інстаграм сам розповідає вашу хронологічну любовну історію, то оживіть її! Роздрукуйте і повішайте у кімнаті! У цьому вам допоможе InstaPrint, що знаходиться у м. Івано-Франківськ

  • Театр Кіно «Люм’єр» вул. Грушевсього, 3
  • Chicken Hut вул. Михайла Грушевського, 1-1А
  • Кінотеатр “Космос” вул. Незалежності, 97
  • Chicken Hut вул. Залізнична, 49

УВАГА! Публікуємо 5 промо-кодів, з якими ви отримаєте 50% знижки!
46ROTJN0,  CO3A50NP,  DNCUL2J1,  PO3FGE7V,  Y3K4GCWT
Тому перші замовники, які скористуються ними, матимуть приємний бонус: заплатять вдвічі менше.

Що подарувати хлопцеві на День Святого Валентина

  • В цей день, День Святого Валентина, незмінно хочеться подарувати щось романтичне, красиве, таке, що запам’ятовується. А значить, кращого подарунка, ніж ви самі не знайти. Природно, без допомоги тут не обійтися: треба прикрасити кімнату до свята – понадувать кульки, розставити квіти. І найважливіше – надіти шикарну еротичну білизну, обернутися чимось прозорим і обв’язатися великою червоною стрічкою.
  • Не втрачає своєї актуальності і любовне послання, написане вами на гарному папері або листівці. Добре, якщо листівка буде якогось ніжного кольору (наприклад, рожевого). Перев’яжіть її красивою стрічкою і прикладіть до неї червону троянду.

  • Не слід нехтувати валентинками. Знайти найкрасивішу з тієї величезного кількості, що пропонують у магазинах нелегко. Але можна зробити так: придбайте одну велику листівку, яка говорить про ваші почуття до коханого, і багато маленьких, барвистих. Велику листівку подаруйте йому з ранку, як прелюдію. А ввечері, після робочого дня, завітайте на романтичну вечерю при свічках, яка м’яко перейде в полум’яну ніч кохання. Попередньо сховайте валентинки на своєму тілі: і в сукні, і в нижній білизні, і коли він буде ніжно роздягати вас, з кожною знятої річчю він буде відшукувати все нові і нові докази вашої любові! Такі валентинки ви ніколи не забудете.
  • Можна зробити багато кольорових сердечок, і на всіх написати те, за що ви любите свого чоловіка. Пишіть все, що прийде вам у голову: щедрий, добрий, чуйний, добре готує. Всі ці визнання можна скласти в красиву коробочку і подарувати її. Він буде вам дуже вдячний за це.
Читайте також  14 лютого – день святого Валентина, особливий день, коли можна випросити для себе кохання

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: