Як визначити, що жінка перед вами – відьма?

«Всі жінки – відьми! А ті, хто старше – точно відьми!» – цей вираз повторювали мільйони чоловіків багато століть поспіль.


Але можу вас запевнити: далеко не всі. Цікаво? Розпізнати справжню відьму у вашому оточені допоможуть кілька вірних ознак. Ні, не треба бігти і прив’язувати нещасну жінку то стовпа та спалювати, чи бігти з нею до найближчого водоймища та кидати у воду з каменем на шиї. Кожна жінка, яка має надприродні здібності, може легко видати себе, зробивши декілька простих речей.

І тому сьогодні ми з вами поговоримо про ознаки, які допоможуть вам виявити відьму серед ваших знайомих.

По-перше, вона має володіти незвичайною зовнішністю. Звісно, що відьма у сучасному світі не буде ходити з рудим волоссям, зеленими очима, довгими чорними нігтями чи кульгати на ліву ногу. Ні. Вона має такий зовнішній вигляд, який просто «приковує» до себе погляди перехожих.

По-друге, справжню дівчину з надприродними силами ви запам’ятаєте на все життя, навіть, якщо ви бачили її один раз. Своєю посмішкою, виразом очей, плавними чи різкими жестами – вона справляє незабутнє враження.

По-третє, відьма дуже уважно та відповідально ставиться до своїх та чужих слів. Вона ніколи не кидає слів на вітер та завжди виконує свої обіцянки.

По-четверте, така дівчина просто обожнює тварин та природу! Вона не просто дбає про навколишнє середовище, вона робить його своєю домівкою. Її дуже засмучує та злить засмічена людьми галявинка. Виявляти своє невдоволення відьма буде в залежності від темпераменту, але сміття прибере в будь-якому випадку, так як вважає природу своїм першим і справжнім домом.

По-п’яте, неабияке прагнення жінки до самотності. Для неї більше задоволення принесе прогулянка на самоті, ніж «посиденьки» в шумній компанії. Відьма бачить, чує і відчуває набагато більше, ніж всі інші, і їй потрібно відновлювати своє енергетичне поле в спілкуванні з природою.

Читайте також  На Закарпатті рибина потягла рибалку на дно

Іноді жінка може навіть не підозрювати, що вона має деякий даром. Визначити відьму також можна по розташуванню родимок на тілі, що вказують на наявність певних здібностей. Ми бажаємо вам не піддаватися негативному впливу і відчувати тільки позитивні емоції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.