Було два сценарії, але результат вже відомий: астролог дав новий прогноз про перемогу України у війні

Найімовірнішим сценарієм є той, в якому війна РФ проти України закінчиться примусом російського режиму до переговорів. Влада країни агресора не зможе протистояти економічним проблемам і натиску ЗСУ на фронтах.

Про це розповів астролог Алакх Ніранджан.

“Ще у 2022 році, говорили, що є два сценарії розвитку подій і вони обидва закінчувалися перемогою України у 2024 році. Один малокровний, тобто відкат Росії. Після чого мався на увазі контрнаступ на окупаційні війська. Але, цього не сталося”, – розповів астролог.

За його словами, у разі реалізації такого сценарію, до кінця 2023 року мали бути переговори з сильною позицією України. Цього не сталося, оскільки Україна виявилася не готовою в тилу, а союзники скоротили обсяги військової та фінансової допомоги.

“Другий варіант страшніший. Це те, що відбувається зараз – зустрічні бої без якогось значного результату. Але, вже навесні партнери відновлять постачання озброєнь, Європа та США максимально включаться в підтримку України, після чого буде вдалий наступ української армії. Що до осені призведе до переговорів”, – зазначив Ніранджан.

Водночас він додав, що режим в РФ зміниться навесні 2024 року. Економіка Росії обвалиться і під тиском Збройних сил України, цілі підрозділи окупаційної армії будуть йти з фронту. І до осені Росія буде змушена сідати за стіл переговорів на умовах України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.