Припиняться бойові дії та встановиться відносний мир: астролог дав обнадійливий прогноз на 2024 рік

Бойові дії в Україні можуть закінчитися вже у середині або наприкінці весни 2024 року. Це відбуватиметься поступово, тому українці відчують зміни вже через пару місяців.

Про це повідомив астролог Олексій Кириченко на своєму каналі в YouTube.

“У квітні 2024 року закінчаться бойові дії, буде припинення вогню. Тут можлива похибка плюс-мінус один місяць у прогнозуванні, бо інші всякі чинники є. Водночас у карті Володимира Зеленського дивним чином Прогресивний Місяць також співпадає з рухом Прогресивного Місяця у карті України”, – зазначив він.

Перед війною Прогресивний Місяць, який дуже впливає на емоції та дії людини, був у Рибах. Тому він нічого не казав про війну, був скритним. На початку війну цей Місяць перейшов в Овна, тому президент став дуже войовничий. Наразі він продовжує поводитися себе як Овен – нікого іншого не слухає, робить по-своєму, є дуже помітною, лідерською фігурою, яка хоче воювати.

“У карті Зеленського Місяць переходить у Телець у травні 2024 року, на один місяць пізніше, ніж в карті незалежності України. Таким чином, приблизний прогноз припинення бойових дій – це у середині або наприкінці весни 2024 року. Це буде відбуватись не миттєво, поступово, за пару місяців все вже почне відчуватись”, – зауважив Кириченко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.