І знову гірка втрата: зaгuнули 6 військових із двох областей на заході України

Сьогодні, 21 грудня, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Степан Степаняк
Під час повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був командиром гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892. Виконуючи бойове завдання, загинув 6 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області.

Андрій Садовʼяк
Вже на другий день повномасштабного вторгнення рф став на захист України. Був старшим лейтенантом, командиром взводу 42 ОМБр. Воював на Бахмутському напрямку. Загинув 17 грудня внаслідок ворожого мінометного обстрілу, отримавши поранення, несумісні з життям.

Дмитро Ялоха
З березня 2023 року долучився до лав підрозділу особливого призначення «Лють». Служив в штурмовому полку особливого призначення «Сафарі». Був сапером, брав участь у розмінуваннях територій на гарячих напрямках фронту. Загинув 3 грудня 2023 року під час штурму ворожих позицій на Донецькому напрямку.

Микола Ванівський
Під час повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був солдатом, навідником механізованого відділення механізованого батальйону військової частини А4053. Загинув захисник 15 грудня 2023 року у Купʼянському районі Харківської області під час виконання бойового завдання.

На Рівненщині попрощалися з Іваном Крупенком із Рокитнівської громади й Андрієм Павлюком із Млинівської.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

У Сарненському районі провели в останню дорогу загиблого Героя Івана Крупенка.
У січні цього року воїн був призваний до війська за мобілізацією. Служив стрільцем-помічником. 16 грудня військовий загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

На Дубенщині попрощалися з Андрієм Павлюком.
Служив в Об’єднаній штурмовій бригаді Національної поліції України «Лють». Лейтенант поліції загинув 14 грудня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали Героя на кладовищі в рідному селі. Воїну назавжди залишиться 25.

Читайте також  Не дадуть “спокійно” відійти у потойбіччя: у росії вже горланять, що Жириновський живий. Що там насправді відбувається!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.