Коли закінчиться війна в Україні: топ думок астрологів

За їхніми словами, наступний рік буде сприятливим для України.

Вже через 6 днів настане Новий 2024 рік. І, звичайно, кожен з нас сподівається, що саме він буде переможним. Ми віримо в те, що Росія зупинить криваву війну. Цього року ми будемо загадувати лише одне бажання на всіх – перемога ЗСУ.

У пошуках віри і надії українці звертаються до “небесних світил”. Розповідаємо, що астрологи говорять про закінчення війни.

Переговори з РФ
Астролог Анна Вергелес переконана, що в 2024 році нам надасться можливість провести переговори з РФ і вийти на мирний трек.

“У найкращому такому, найбільш позитивному варіанті якийсь перший етап в завершенні війни може початися в кінці весни – початку літа 2024 року”, – зазначила Вергелес.

Вона додала, що до переговорів можуть приєднатися несподівані країни-посередники.

Великі перемоги протягом 9 місяців
Астролог Яна Тимощук розповіла, що в найближчі дев’ять місяців можуть бути великі перемоги. Але за умови, продовжила експерт, що ми змінимо стратегію.

“Нам потрібні нові старі лідери. Зараз ситуація така, що прибравши більш досвідчених командувачів, ми отримуємо не зовсім той результат, який нам потрібен. Тому нам потрібно переглянути систему управління і контролю”, – додала астролог.

Весна – важливий період
Астролог Влад Росс розповів, що дуже важливо дочекатися весни. Саме в цей період може щось статися в Росії, що їй буде взагалі не до нас.

“Будемо чекати весни. Війна може відразу ж закінчитися. Є ймовірність, що там дозріє палацовий переворот, Путіна “скинуть” або перед виборами, або відразу після них”, – говорить астролог.

Перемога України
Астрологи Анна і Олексій Суханови переконані, що 2024 рік буде сприятливим для припинення вогню.

Читайте також  Кінець війни в Україні: вже скоро все станеться — старе пророцтво вказало на дату

За їхніми словами, період з 28 квітня по 8 серпня буде досить продуктивним з військової точки зору, може бути стратегічний перелом у війні, сформування ясного розуміння перемоги України і в цілому завершення війни.

“У військовій сфері спостерігатиметься позитивна динаміка, з перевагою на користь армії України”, – зазначили Суханови.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.