Біль і сльози: На фронті зaгuнули 8 військових із заходу України

На Рівненщині попрощались із вісьмова військовими, які загинули, захищаючи рідну землю.

Про це повідомляють у Рівненській ОВА.

Микола Дмитрук був жителем села Дюксин. Народився 1 червня 1977 року. Служив водієм стрілецького відділення у званні молодшого сержанта. На жаль, 14 грудня воїн загинув внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Анатолій Улянчук народився 15 липня 1979 року та мешкав у місті Костопіль. Навчався у школі №6. Згодом пройшов строкову службу та працював робітником на різних підприємствах. Служив стрільцем-помічником. Захисник загинув 20 грудня внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Володимир Кондратюк, 1989 року народження, із села Зірне. Служив стрільцем-снайпером у лавах механізованого батальйону ЗСУ. Герой загинув 10 грудня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Михайло Іванчук, 1975 року народження, із села Городище, що на Березнівщині. У лавах ЗСУ служив з січня 2023 року. Був старшим водієм-механіком. Воїн загинув під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

На рідну Зарічненщину на щиті повернувся захисник Юрій Дейнеко. Солдат народився у 1986 році, проживав у Млинку. На фронті був стрільцем-помічником гранатометника аеромобільного батальйону. Військовослужбовець загинув 20 грудня під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Поховали Героя в селі Борове.

На головному майдані Рівного попрощалися із полковником Ігорем Приходьком. Кадровий військовий народився на Волині. Служив у столиці, Житомирі, згодом – у Рівному, тут із дружиною виховували 2-річного сина. Військовий пройшов АТО. Коли почалося повномасштабне вторгнення, його покликали повернутися з пенсії на службу. Не вагаючись, військовий знову став на захист України. 22 грудня 45-річний полковник помер у лікарні від важкої хвороби…

Читайте також  Помер знаменитий співак, виконавець культових хітів (фото, відео)

У Сарнах провели в останню дорогу загиблого захисника Олександра Лесика. Доброволець у червні цього року пішов до лав Збройних Сил України. Служив у 108-му окремому гірсько-штурмовому батальйоні. 20 грудня 49-річний воїн загинув під час виконання бойового завдання на Харківщині. У Героя залишились племінники.

Корецька громада попрощалась із Володимиром Максимовичем, 1973 року народження. Захисник проживав у селі Весняне. Воїн захищав Україну з початку повномасштабного вторгнення. 17 грудня цього року під час виконання військового обовʼязку на Харківщині він помер. Поховали Героя в рідному селі. У нього залишилися дружина та донька.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.