Мороз -14 градусів: синоптик назвала дату, коли лютуватиме найсильніший холод

Холодніше стане вже на вихідних, але в один день наступного тижня різко вдарить лютий мороз.

Погода в Україні скоро буде з сильними морозами. Уже на наступному тижні Україну накриють сильні холоди.

Температура повітря опуститься до мінусових значень спочатку у нічну пору – вона триматиметься на рівні від нуля до мінус шести градусів. Але на північному сході країни вночі буде ще холодніше – там температура триматиметься на рівні 8−14 градусів морозу. Такі показники спостерігатимуться на 22 листопада. Про це розповіла синоптик Наталія Голеня в інтерв’ю для радіо NV.

Також вона уточнила, що після 22 листопада мороз може ще більше посилитися. Так, він може стати сильнішим у період з 23 по 25 листопада.

Синоптик зазначила, що для листопада такі погодні умови не є дивиною. Але зважаючи на те, що до цього моменту переважала здебільшого тепла погода, то таке суттєве і різке похолодання певною мірою може стати несподіванкою.

Також Наталія Голеня розповіла, що погода буде холоднішою уже на цих вихідних, 18 і 19 листопада. Над Чорним морем утвориться циклон, який в суботу, 18 листопада, ускладнить погоду в західних областях України. У неділю, 19 листопада, на півдні нашої держави будуть опади, але переважно у вигляді дощу.

“20 листопада у східній частині буде мокрий сніг і утворення снігового покриву. Таким чином більша частина території буде під впливом циклону й також будуть вітри небезпечної сили (15−20 метрів на секунду). На південному сході 19 листопада може бути місцями й до 25 метрів на секунду. Таким чином погода ускладниться тим, що там, де буде сніговий покрив, на дорогах ожеледиця, ускладнюватиметься рух транспорту”, – зазначила синоптик.

Читайте також  В Україну йде тривалий холод, весна взяла паузу: прогноз погоди від Наталки Діденко

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.