На заході України працівники ТЦК силою намагались витягнути чоловіка з лікарні до військкомату

У Хмельницькій області стався черговий скандал з примусовою мобілізацією військовозобов’язаного.

Про це пише Інформатор.

Представники ТЦК та СП силою намагались витягнути чоловіка з лікарні до військкомату. Поруч стояли представники поліції й не реагували на порушення закону. Чоловіка смикали з усіх сторін, намагаючись витягнути з приміщення.

Відео з примусовою мобілізацією чоловіка оприлюднив адвокат Віктор Бабчинський, який також знаходився у лікарні. На кадрах можна побачити, як троє представників ТЦК та СП за руки хапають чоловіка, щоб витягнути з лікарні до військкомату. Він опирається, заявляючи, що має пройти “нормальне” медичне обстеження, бо у нього гіпертонічний криз.

Чоловік каже, що у ТЦК та СП є всі його документи й він самостійно до них з’явиться. Втім військкомів це не зупиняє, вони вимагають, щоб чоловік йшов з ними негайно. При цьому військкоми ображають його, говорячи: “не будь бабою”, “тобі не соромно перед жінками”, вставай, я тебе вже не відпущу”. Чоловік при цьому заявляє, що він пройшов ВЛК в лікарні у Віньківцях. Втім, там йому “просто печатки проставили” й ретельного обстеження не було. Терапевт порадив чоловікові звернутися до дільничного лікаря.

Поруч знаходяться двоє працівників поліції, але жоден з них на конфлікт не реагує. За кадром чути голос адвоката, який каже, що напише скаргу на бездіяльність поліції. Копи зухвало йому відповідають, щоб писав й продовжують уважно стежити за тим, як намагаються витягнути чоловіка. Чим завершився конфлікт – невідомо.

“В людини гіпертонічний криз. Лікарі швидкої медичної допомоги доставили людину до лікарні на госпіталізацію, тиск 180 на 120, але його силою викрадають з лікарні. Поліцейські бездіють, лікарів позалякували, адвокату та клієнту заподіяли тілесні ушкодження”, – повідомив адвокат.

Читайте також  Мірча Луческу - головний тренер "Динамо": перші слова румуна про Київ

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.