Дівчинка не дійшла до будинку кілька метрів: П’яний водій на смерть збив першокласницю –

У невеликому селі Тур’я-Поляна на Закарпатті п’яний водій BMW на смерть збив 6-річну дівчинку. Дитина не дійшла до будинку буквально кілька метрів. На місці інциденту драгер показав 2,13 проміле алкоголю у крові водія. Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України.

Тіло Евеліни помітили не відразу

Трагедія сталася 14 жовтня у селі Тур’я-Поляна Закарпатської області. Того дня Марина Барна, мати 6-річної Евеліни, відправила дочку до магазину за соєвим соусом. Першокласниця мала пройти буквально два будинки і церкву – там розташований магазин.

Минуло зовсім небагато часу, коли сім’я почула страшний удар на вулиці. “Ми з чоловіком вибігли на вулицю і побачили, що автомобіль в’їхав у наш паркан. Чоловік побіг до водія, ще крикнув, щоб викликали швидку і поліцію. Я обурилася, що п’яні так літають вулицею, і пішла до хати, щоб одягнути кофту”. Ельку ми відразу не побачили. Вже за кілька хвилин, коли почали збиратися люди, хтось помітив дочку, вона лежала на землі. Від удару відлетіла на кілька метрів. Назад до машини мене вже не випустили, щоб я не бачила покалічене тіло дитини”, – зі сльозами розповідає мама загиблої дівчинки. Пізніше знайшли і пляшку із соєвим соусом. Еля вже поверталася додому з покупкою і не дійшла кілька метрів до хвіртки.

Водій був п’яний

За словами очевидців, чоловік буквально випав з автомобіля. Спочатку він навіть не міг зрозуміти, що сталося, питав: “Це моя машина? А що з нею трапилося?” Поліція, яка вже прибула, перевірила водія на алкоголь: драгер показав 2,13 проміле.

За словами Марини, той чоловік сидів у барі неподалік. А потім сів за кермо і буквально рвонув із місця. Там одразу був поворот дороги – і, мабуть, нетверезий водій не вписався в нього, вилетів на зустрічну смугу та влетів у паркан. Там узбіччям і йшла маленька дівчинка.

Читайте також  “Я їсти хочу! Мама два дні спить, я її не зміг розбудити, а я їсти дуже хочу”

Еля 1 вересня лише пішла до 1-го класу. Їй дуже подобалося вчитися, згадує мати. Дівчинка була маминою помічницею, разом вони прибирали в будинку, готували. У сім’ї ще є молодший син, йому 3 роки, та старша дочка, їй 9 років.

Діти дуже дружили. У дівчаток були спільні подружки і в садочку, і в школі. Нині діти дуже сумують за своєю загиблою сестричкою. “Син ще не розуміє, що трапилося, і весь час запитує: “Де Елька?” А старша дочка вже знає і часто плаче за своєю сестричкою”, – каже мама.

Батько дітей із першого дня повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на фронт. Воював вісім місяців, але, оскільки в сім’ї троє дітей, він демобілізувався.

Винного заарештували без права застави

Винуватця смертельної аварії мало хто знає у селі. Тут мешкають його батьки, а сам він з Ужгорода. Наразі 46-річного чоловіка заарештували на два місяці без права внесення застави, хоча він сам просився під домашній арешт.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.