Два гуртожитки в Калуші залишились без води через борги

Днями на сесії Калуської міської ради депутат Юрій Луцак повідомив, що в гуртожитках на вулицях Рубчака, 5 і Січових Стрільців, 34 відсутнє водопостачання.

Напередодні у Калуші відключали воду більш, ніж на добу, у зв’язку з ремонтними роботами. Подачу питної води відновили по всьому місті, окрім двох гуртожитків. На сесії міської ради депутат Юрій Лучак запитав, у чому справа і чому людей не повідомили, інформують “Вікна” з посиланням на “Нафтохімік-Калуш”.

У відповідь директор КП «Водотеплосервіс» Ігор Яковина повідомив, що подача питної води припинена через значні борги мешканців гуртожитків за послуги з водопостачання.

“Борг КП «ЖЕО №1» перед нашим підприємством складає 800 тисяч гривень, КП «ЖЕО №4» — 5 мільйонів гривень. Ми попереджали керівників цих підприємств про припинення водопостачання в цих гуртожитках. Чому вони не інформували людей, я не знаю. Ми робимо нині все можливе для того, щоб взагалі все місто не залишилося без води”, — наголосив Ігор Яковина.

Коментуючи ситуацію, міський голова Ігор Матвійчук зазначив, що слід відновити водопостачання та провести збори мешканців гуртожитків спільно з керівниками ЖЕО, а в майбутньому обов’язково інформувати населення про стан справ з того чи іншого питання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.