Третя світова війна і новий Папа: передбачення Нострадамуса на 2024 рік

Протягом історії багато людей стверджували, що можуть передбачати майбутнє. Релігійні діячі, пророки, астрологи публікували свої передбачення, інколи навіть випереджаючи час на століття. Найвідомішим провидцем вважають француза Нострадамуса, або Мішеля де Нотрдама – саме таке ім’я йому було дано при народженні, передають Патріоти України.

Ось уже п’ять століть вчені та езотерики намагаються розгадати таємничі послання, що лишив після себе Нострадамус. ЗМІ розшифрували передбачення провидця на 2024 рік, і деякі пророцтва можуть неабияк шокувати.

Ким був Нострадамус

Мішель де Нотрдам, більш відомий як Нострадамус, – французький астролог і фізик, котрий жив у XVI столітті.

Народився Мішель де Нотрдам 14 грудня 1503 року в місті Сен-Ремі-де-Прованс на півдні Франції. В 14 років юнак залишив сім’ю і вступив до університету Монпельє, де вивчав медицину та астрологію.

Нострадамус був справжнім генієм свого часу. Він досконало знав астрономію та медицину, володів кількома мовами, включаючи латину, грецьку та іврит, захоплювався астрологією. Мало хто знає, але Нострадамус також був знаним фізиком та навіть був лікарем королів Генріха II, Франциска II і Карла IX.

Нострадамус був доволі суперечливою постаттю, та часто стикався з критикою і нападками з боку релігійних авторитетів за свої переконання та лікарську практику.

Обширні знання Нострадамус використовував для написання унікальних передбачень. Це були зашифровані чотиривірші, деякі з них і досі важко інтерпретувати.

Мішель Нострадамус помер 2 липня 1566 року у віці 62 років, залишивши після себе книгу таємничих пророцтв, які продовжують розгадувати навіть через 500 років після його смерті.

“Пророцтва” Нострадамуса – збірка з 942 поетичних чотиривіршів, які були опубліковані в 1555 році.

Що напророкував Нострадамус на 2024 рік

Читайте також  Чи можливо одразу захворіти на грип та застуду

Нострадамусів прогноз на наступний рік, м’яко кажучи, невтішний. Провидець побачив хаос, страх і невизначеність в усьому світі. Розпочався період труднощів та катастроф, що стане справжнім випробуванням для людства.

Третя світова війна

Нострадамус писав, що в 2024 році людство чекає “сім місяців Великої війни”. Думки дослідників щодо початку Третьої світової розділилися: деякі вважають, що мова йде про продовження війни в Україні, інші передбачають можливість великого конфлікту, спровокованого Китаєм через Тайвань.

Згідно з “Пророцтвами”, у нову велику війну будуть втягнуті кілька світових держав, включаючи США, Росію і Китай.

Вірш, який згадує цю війну, такий:

“Троє з них незабаром будуть знищені Антихристом,

Його війна триватиме двадцять сім років,

Єретики мертві, в’язні вигнані.

Кров, людське тіло, червона вода, Земля салютує”.

Страшний землетрус

Нострадамус також передбачив страшний землетрус, який спричинить масштабні руйнування у Каліфорнії та призведе до багатьох смертей.

До речі, не лише Нострадамус говорив про природні катаклізми. Іно Аларік, більш відомий як “Мандрівник у часі”, також передбачив потужний землетрус у Каліфорнії.

Зміни у Ватикані: новий Папа

П’ять століть тому Нострадамус написав, що Папа Франциск через похилий вік відійде від обов’язків у Ватикані. У найближчі місяці буде обрано нового папу, який очолить католицьку церкву. На місце Франциска прийде “незрозуміла та небезпечна особа, яка влаштує скандал”. Деякі дослідники навіть кажуть, що “майбутній обраний Папа буде африканським або азіатським кардиналом із сільської місцевості”.

Зміни планетарного масштабу: глобальне потепління

Нострадамус не бачив позитивних змін щодо вирішення питання глобального потепління. Навпаки – проблема стане ще більш серйозною. Провидець говорив про великі повені, що будуть спричинені глобальним потеплінням.

Крах Путіна

Читайте також  "Працюємо як інфекціоністи, отримуємо як раби": косівські медики вийшли на протест

Нострадамус передбачив, що російський диктатор Володимир Путін зіткнеться з великим випробуванням у 2024 році. Навіть згідно з віршами Нострадамуса, написаними століттями раніше, здається, що ситуація в Росії буде погіршуватися. Сподіваємося, в цьому Нострадамус не помилився і кремлівський диктатор скоро залишить Україну в спокої.

Китай і світове лідерство

Протягом кількох десятиліть Китай переживав вражаюче зростання, як економічне, так і військове. У світі, що став взаємопов’язаним, відкритим і вільним для торгівлі, економічний і культурний вплив Китаю продовжує зростати. Країна також поширила свій вплив у багатьох регіонах світу.

Прогнози Нострадамуса вказують на те, що цей вплив продовжуватиме зростати, і “країна посередині” зрештою “зможе перевершити американську могутність і взяти кермо міжнародного лідерства”.

Штучні органи

2024 рік також повинен ознаменуватися численними науковими досягненнями щодо трансплантації та виготовлення штучних органів, що можуть бути “зроблені за допомогою 3D-друку або завдяки відкриттю нових матеріалів, сумісних з людським тілом”.

Це було б значним кроком вперед, оскільки багато пацієнтів зможуть отримати доступ до раніше дорогого лікування. Нострадамус прогнозував, що ці штучні органи будуть широко поширені по всьому світу і зможуть врятувати багато життів.

Ера технологій та інновацій

Дослідники віршів Нострадамуса кажуть, що пророк передбачив стрибок у сфері новітніх технологій. Це знайде застосування в багатьох технологічних інноваціях. Насправді Нострадамус передбачив значний прогрес у багатьох сферах, включаючи машинне навчання, робототехніку, а також здоров’я, фінанси та транспорт тощо. Завдяки штучному інтелекту медична діагностика та лікування забезпечать нові рішення, а отже, врятують багато життів. Також очікується, що винахід автономних транспортних засобів змінить наш спосіб пересування та подорожей.

Харизматичний лідер у Європі

Нострадамус передбачив появу у Європі молодого харизматичного лідера. Він матиме відмінні ораторські здібності. Кажуть, що за ним буквально піде натовп. Лідер очолить громадський чи політичний рух.

Читайте також  Тотальний снігопад пре в ці області, настільки жахливого холоду не чекав в Україні ніхто

Які передбачення Нострадамуса справдилися

Важко сказати, скільки прогнозів справдилося, тому що трактування таємничих віршів доволі суб’єктивні. Якщо одні дослідники впевнені, що більшість прогнозів справдилися, то інші не вірять жодному.

Справа в тому, що вірші Нострадамуса дуже “поетичні”, розпливчасті та відкриті для тлумачення.

Дослідники пропонують перелік деяких пророцтв, що збулися:

Обрання Дональда Трампа 45-м президентом США (2017)

Теракти 11 вересня (2001)

“Небо буде горіти сорок п’ять градусів,

Вогонь підійде до великого нового міста”

Вбивство Джона Ф. Кеннеді (1963)

Атомне бомбардування Хіросіми і Нагасакі (1945)

“Біля воріт і в двох містах,

Будуть чуми, яких ще не було,

Голод всередині чуми, люди винищені сталлю”

Прихід Гітлера до влади в 1930-х роках

Арешт Людовіка XVI (1791)

Французька революція (1789-1799)

Велика лондонська пожежа (1666)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.