Виїзд за кордон з листопада: що запроваджують для українців через кілька тижнів

Вже скоро для українців стане доступною ще одна можливість виїхати за кордон або ж повернутись в Україну.

З листопада мають намір запустити потяг сполученням Чоп — Прага. Наразі відомо, що обслуговуватиме рейс одна з найбільших у Європі компаній під назвою RegioJet. Інформацію про це озвучив Євген Лященко, який є головою правління «Укрзалізниці».

Таким чином, новий рейс підійде не тільки для українців, які хочуть виїхати за кордон, а й для тих людей, які мають намір повернутись в Україну. Поки невідомо ні графік руху, ні вартість квитків. Але вже скоро ця інформація повинна з’явитись у публічному полі.

Ще на 6 місяців: озвучено новину для українців, які виїхали за кордон

Відзначимо, що це не єдиний рейс, який мають намір запустити у найближчому майбутньому задля зручності виїзду за кордон. Про один з них — з Рави-Руської до Варшави — видання інформувало раніше. Тут вже є більше конкретики, навіть оприлюднений графік руху.

Ще у планах налагодити сполучення із Перемишля до Берліна та Ганновера. За попередньою інформацією, яка є в мережі, це може статись до кінця 2023 року. Звісно, його будуть запускати так, щоб було зручно їздити із пересадками.

Виїзд за кордон в усіх випадках повинен надати українцям більше можливостей подорожей у Європу. Ще одна надважлива функція — це турбота про людей, які виїхали за кордон через війну. Держава прагне запустити зручні рейси, щоб була можливість повернутись в Україну з різних куточків Європи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.