Закінчення бомбардувань та деокупація України: астролог назвав довгоочікувану дату

Астролог назвав довгоочікувану дату закінчення війни
В Україні вже понад рік триває повномасштабна війна, яка забирає чимало життів. Багато астрологів дають свої прогнози щодо закінчення війни та довгоочікуваної перемоги України. І ось черговий прогноз дав астролог Олексій Кириченко. Про це він розповів на своєму каналі YouTube.

Деякі астрологи запевняють, що війна та перемога України над російськими загарбниками буде ще не скоро. А ось інші прогнози астрологів вселяють надію та змушують українців вірити у закінчення війни та настання миру.

За словами астролога Олексія Кириченка, закінчення бомбардувань варто очікувати вже до літа наступного року.

За його словами, українська територія згодом буде повністю деокупована, проте це відбуватиметься не одразу й миттєво, а поступово, внаслідок інертних та політичних процесів.

У своїх прогнозах астролог наводить аргументи того, що у лютому 2024 року будуть явні тенденції до закінчення війни та військових дій. Закінчення гарячої фази війни прогнозується на травень 2024 року.

Не виключено політичних угод між російською федерацією та Україною. З літа 2024 року не буде у нашій країні бомбардувань. Зазначає Олексій Кириченко.

Астролог заявив, що деокупація територій розпочнеться у 2024 році та триватиме до початку 2025 року. Вже до січня цього року проблем із територіальною цілісністю не буде.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.