Був прикладом самовідданості: 20-річний воїн загинув у боях на Запоріжжі

На Запоріжжі загинув 20-річний воїн із Прикарпаття Валентин “Шелбі” Слюсарчук. Життя захисника 18 серпня обірвав ворожий мінометний обстріл.

На шлях воїна Валентин став свідомо: він був членом Всеукраїнської організації “Тризуб” імені Степана Бандери. Трагічну звістку про загибель Героя повідомили у Кутській селищій раді. obozrevatel.com

Був прикладом самовідданості: 20-річний воїн загинув у боях на Запоріжжі


“Знову велике горе для всіх нас: 18 серпня 2023 року, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, під час ведення бойових дій у районі населеного пункту Вербове Запорізької області в результаті мінометного обстрілу з боку противника загинув житель села Тюдів Валентин Федорович Слюсарчук, 15 лютого 2003 року народження”, – зазначено у повідомленні.

Ще у січні 2022 року Валентин на своїй сторінці у соцмережі опублікував фото, де він – у військовій формі. Шлях воїна, який захищає рідну землю зі зброєю в руках, він обрав цілком свідомо.

Як повідомив Олег Микитюк, головний командир ВО “Тризуб” імені Бандери, членом якого був Валентин, молодий воїн воював з окупантами у лавах розвідувальної роти однієї з десантно-штурмових бригад ЗСУ.

“Кожна втрата побратимів є для нас однаково болючою. Утім, коли ворожа куля забирає життя людини, яка щойно лише розпочала свій шлях в доросле життя, серце щемить якось по-особливому. Не передати словами. Сумуємо разом із рідними, близькими. Пишаємося побратимством із Людиною великого серця і душі, що жертовно поклав на кін свободи Батьківщини і Нації власне молоде життя. Мир твоїй душі, друже!” – зазначив Микитюк.

“Прикладом самовідданості у боротьбі за свободу і незалежність” назвали полеглого у бою воїна на його малій батьківщині.

Читайте також  Хоч передбачити дату завершення війни дуже складно, але Україна точно переможе! Як зберегти віру в перемогу

“Йдуть найкращі!.. Полеглий воїн був справжнім героєм, який зробив все можливе, щоб захистити нашу рідну землю від агресора. Але війна відбирає все більше та більше молодих талановитих людей, залишаючи біль і смуток. Ми втратили мужнього та відважного хлопця, який вперто стояв на захисті своєї рідної землі. Щирі співчуття родині Героя, побратимам та друзям, які залишилися зі спогадами про нього. Нехай він завжди залишиться в пам’яті як справжній Герой, який віддав життя заради свободи своєї країни”, – зазначили у Кутській селищній раді.

 

А побратими Героя по ВО “Тризуб” імені Степана Бандери закликали небайдужих підтримати його родину.

“Матеріально допомогти сім’ї друга “Шелбі”: 4149 4378 7627 7938 (картка мами)”, – написав Микитюк.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.