В будинку знайшли мeртву породіллю і новонароджене немовля

На Тернопільщині в приватному будинку виявили мертвих породіллю з немовлям. Молоду жінку знайшли родичі в своїй кімнаті на ліжку, а новонароджену дитину під ліжком. Поліція з’ясовує обставини трагедії.

Про це пише ZAXID.NET.

Трагічний випадок трапився в одному із сіл Чортківського району. У поліції зазначили, що мертву жінку з немовлям виявили родичі ще минулого тижня. Однак про це не розголошували, зараз правоохоронці встановлюють обставини трагедії.

Попередньо, поліцейські дізналися, що породілля – 24-річна жителька Чортківщини. Жінка була вагітна, однак свою вагітність приховувала. Скоріш за все молода мама померла від крововтрати – така попередня версія слідства. Тіло немовляти знайшли під ліжком.

«За попередньою інформацією, 24-річна місцева жителька народжувала вдома сама. Попередньо експертиза встановила, що жінка померла від крововтрати та інфекції. Тіло дитини теж забрали на експертизу в Тернопіль. В місті спеціалісти мають встановити, чи дитя народилось живим, і якою була причина смерті», – розповів начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в області Сергій Крета.

Відомості про подію вже внесли до ЄРДР за ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.