“Вас мочить нада, бо через вас війна”: Чоловік побив військового на милицях

Поранений військовий розплакався через образу.

У селі Шрамківка Черкаської області 21-річний хлопець побив військового на милицях. Він звинувачував пораненого захисника України у тому, що “мовляв триває війна”.

Про це повідомила місцева волонтерка Тетяна Сила та підтвердили у поліції Черкаської області.

21-річний чоловік побив, а підлітки ще і кидали камінням
Вона зазначила, що подія сталась у селі Шрамківка Черкаської області на зупинці громадського транспорту. Там 21-річний хлопець накинувся на військового, який пересувався на милицях та бив захисника України.

“Вийшла з маршрутки і бачу таку картину: військового зі слідами поранень б’є ногами на проїжджій частині якийсь недоліток років двадцяти і з його вуст звучить фраза: “Ви ЗСУшники кон***ні, вас мочить нада, із-за вас війна”. Підбігли люди, які були неподалік, відтягнули його, допомогли піднятися військовому, бо він пересувається із милицею. Цей покидьок комусь телефонує і кричить, що зараз із Києва приїдуть пацани і вас порішають”, – написала місцева жителька.

Вона зазначила, що після того, як воїну вдалось піднятись, підлітки, орієнтовно 12-років, почали ще і кидати у воїна каміння.

Військовий отримав тяжке поранення у гарячих точках
Тетяна зазначає, що постраждалим є її однокласник, який від перших днів війни захищає Україну. Він був у гарячих точках – Соледарі та Бахмуті. Вона наголосила, що чоловік розплакався через образу.

“Пройшовши пекло війни снайпером він отримав множинні осколкові поранення, сильну контузію. Після госпіталю його, як і багатьох інших, вивели поза штат із смішними 850 грн грошового забезпечення, поселивши у якомусь лісгоспі посеред лісу і боліт у приміщенні колишньої школи без умов для проживання. Про адекватну реабілітацію мова не йдеться. Сані надали відпустку, він приїхав у рідне село, зустрівся із друзями. А тут ось така ситуація”, – повідомила волонтерка.

Читайте також  Принципова перемога: українка завоювала “золото” у поєдинку з росіянкою

Реакція поліції та нападника
У поліції Черкаської області напад на військового підтвердили. Там повідомили, що вони встановили дані нападника. Це – 21-річний житель села Шрамківка Черкаської області.

“Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження військовому наніс 21-річнй місцевий житель. На даний час потерпілий військовослужбовець перебуває в лікарні. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією – ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України”, – повідомили у поліції.

Після розголосу та скандалу 21-річного хлопця привезли до госпіталю, де він на колінах перепросив у пораненого воїна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.