П’яний чоловік побив військову у її день народження. ФОТО

У Фастівському районі Київської області трапився інцидент між військовою Альбіною Литвин та чоловіком, який слухав російську музику. Після зауваження жінки той кинувся на неї з кулаками.

Про це пиш 24 канал.

Військова розповіла, що подія трапилася у її день народження. Вона разом з подругою пішла у магазин й побачила там компанію чоловіків, які розпивали спиртні напої. З їхнього автомобіля, в якому були відкриті вікна, гучно лунала російська музика.

Литвин зробила компанії зауваження за музику виконавців держави-агресорки. Однак у той момент з образами на неї накинувся власник автомобіля. Жінка сказала, що викличе поліцію. Чоловіку це не сподобалося і він підійшов до військової та почав її бити кулаками по обличчю та голові.

“Від отриманих ударів я впала на асфальт та частково втратила свідомість. Коли прийшла до тями, то виявила, що у мене розбита з лівої сторони губа і йшла кров. Невідомого чоловіка тримав його знайомий, щоб він більше не завдавав мені ударі”, – розповіла військова.

Жінка попросила свою подругу викликати поліцію, однак нападник сів в автомобіль та поїхав геть. То ж військова вирішила розповісти про цю ситуацію у своєму тіктоці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.