Жінка залишила новонародженого сина з подругою та була шокована її вчинком: що вона зробила

Вона двічі заскочила товаришку за цією справою.

Жінка з Малайзії сказала, що вона була травмована після того, як виявила, що одна з її подруг декілька разів годувала грудьми її дитину за її спиною.

Своєю історією вона поділилася у відео TikTok під ніком Afieqahhasanah, яке зібрало понад 3 мільйони переглядів.

Так, вона розповіла, що інцидент стався на початку цього місяця. Оскільки жінка була зайнята плануванням заходів, вона вирішила залишити малюка під опікою подруги.

“Я була зайнята і вона попросила у мене Гайдера, тому я просто віддала його їй, тому що вона була мені близька. Раптом, поки я несла речі, я побачила, що вона щось робить у кінці відкритого коридору. Виявляється, вона годувала Гайдера грудьми”, – поділилася користувачка.

Зі свого боку подруга виправдалася, що годувала Гайдера, бо він “плакав”, маючи на увазі, що малюк хотів їсти.

Однак мама визнала це виправдання підозрілим, враховуючи, що незадовго до цього вона годувала свого сина.

“Я не могла прийняти її виправдання, і я не знаю… Мене переслідуватиме цей інцидент. Яка мама може допустити, щоб її дитину годував грудьми хтось інший, тоді як у самої матері є грудне молоко?” – поскаржилася вона.

За словами жінки, за деякий час вона знову заскочила подругу за цією справою.

“Зараз мені важко довіряти іншим людям, – додає вона. – Я добре дбаю про своїх дітей, стежачи за тим, щоб ніхто випадково не цілував і не обіймав їх, тому що я боюся, що вони заразяться хворобами”.

Як пише nypost.com, Американська академія педіатрії не рекомендує жінкам неофіційно ділитися грудним молоком через ризик передавання хвороб. Вживання позаматеринського соку молочної залози також може піддати немовля дії ліків, алкоголю, наркотиків або інших речовин.

Читайте також  У Коростені 60 рятувальників витягли з дому жінку вагою 370 кг, щоб поїхала лікуватися

Уразі, якщо жінкам необхідно передати процес годування грудьми, AAP рекомендує матерям доповнювати власне грудне молоко сумішшю або використати молоко, пожертвуване з банку молока.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.