22 роки тому хтось серйозно поранив його «дружину». З тих пір цей лелека щороку викрадає серця людей (ФОТО, ВІДЕО)

Кожен рік 25 березня серця всіх жителів одного хорватської села завмирають, коли вони спрямовують погляд на дах одного з будинків. Там, прямо під небом, знаходиться гніздо лелек. І там вірна Мелена завжди чекає свого Клепетана…

Пара лелек почали гніздитися на цьому даху ще 15 років тому. Щороку в серпні Клепетан відлітає на південь, залишаючи Мелену і своє гніздо.

«Дружина» не може мігрувати разом з ним через рану, отриману нею 22 роки тому з вини італійського мисливця. Мелена, прикута до гнізда, змушена чекати свого чоловіка в самотності всю осінь і зиму.

25 березня кожного року Клепетан завжди повертається додому, де його чекає не тільки Мелена, але й всі жителі села.

Цього року лелека прилетів пізніше на тиждень. Мелена пробачила: врешті-решт, йому довелося пролетіти 12000 км над Африкою, щоб повернутися до неї.

Місцевий мешканець Івен Вокіч підгодовує лелек, і щороку готує для пари відро риби, щоб Клепетан зміг поласувати з дороги.

Лелеки зазвичай не залишаються надовго з одним партнером. Саме тому історія Мелени і Клепетана здається людям такою особливою. У «подружньої» пари, між іншим, вже понад 40 дітей!

Історія кохання лелек поширилася по всьому світу. Про них навіть зняли короткометражний фільм.

Насолодіться й ви цією романтичною історією лелек.

Своєю вірністю Клепетан і Мелена здатні багато чому навчити сьогоднішні закохані пари. Поширте і ви їх історію серед своїх друзів ради ж їхнього кохання зараз чи в перспективі!

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.