Потап відповів Безрукову: росіяни – вороги українського народу та нагадав про “безруких і безногих” вояк РФ (відео, що увійде в історію)

Розлючений Потап відповів Безрукову потужним віршем, який написав сам. У ньому виконавець наголосив, що росіяни – вороги українського народу та нагадав про “безруких і безногих” вояк РФ (відео, що увійде в історію)

Розлючений Потап відповів Безрукову потужним віршем, який написав сам. У ньому виконавець наголосив, що росіяни – вороги українського народу та нагадав про “безруких і безногих” вояк РФ

Репер відреагував на один з останніх роликів актора.

Український репер та продюсер Олексій Потапенко, він же Потап, відреагував на відео путініста, російського актора Сергія Безрукова.
Так, днями артист розмістив ролик у своєму Telegram-каналі на підтримку так званої “спецоперації” в Україні. Він зачитав вірш Пушкіна “Клеветникам России”, де актор закликав Захід не втручатися у “домашню суперечку слов’ян” і пригрозив, що “озлоблені сини України поляжуть на російських полях”.

Розлючений Потап відповів Сергію потужним віршем, який написав сам. У ньому виконавець наголосив, що росіяни – вороги українського народу та нагадав про “безруких і безногих” вояк РФ.

У коментарях колеги та фанати репера висловили захоплення його віршем-відповіддю.

Увійде у вічність

Як завжди влучно!

Чітко і по факту.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Oleksii Potapenko (@realpotap)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.