Вагітну дівчину ґвалтували одночасно з її бабусею: Денисова розповіла про нові звірства окупантів

Окупанти в Україні не щадили ні дітей, ні людей похилого віку.

Після початку російського вторгнення в Україну в мережу потрапили свідчення численних злочинів армії окупантів проти мирних жителів, серед яких тортури, вбивства та зґвалтування. Проте омбудсмен Людмила Денісова каже, що коли війна закінчиться, таких історій стане набагато більше.

Про це вона розповіла в інтерв’ю головному редактору видання “Гордон” Алесі Бацман.

“Є випадок. У будинку жили 16-річна вагітна дівчина та її бабуся 78 років. І ось рашисти ґвалтували їх одночасно. Дівчина втратила дитину”, — розповіла Денисова.

Вона наголосила, що про безліч подібних випадків не говорять самі жертви, оскільки не хочуть знову згадувати про пережите.

За словами омбудсмена, вона нещодавно зустрічалася з комісаром з прав людини Дунею Міятович, яка багато працювала з жертвами сексуального насильства, яка пояснила, що зараз до психологів звертаються найсміливіші, а решта може прийти і років через тридцять.

“Але йдуть і ті, хто не хоче далі жити. І, зокрема, наші солдати та офіцери. Вони не можуть жити з почуттям провини. Коли вони приходять звільняти наші міста і бачать катування людей, їм жити не хочеться”, — сказала Денисова.

Як повідомлялося раніше, Денисова раніше розповідала про те, що в одному з підвалів у Бучі росіяни утримували та регулярно ґвалтували одразу близько 25 дівчат віком від 14 до 24 років. Дев’ять із них тепер вагітні.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.