Нардеп Онищенко в прямому ефірі розповів про корупційні схеми президента Порошенко (відео)

Політична криза в Україні набирає обертів. Так черговий політичний конфлікт між президентом Порошенко і його найближчому соратником і як з’ясувалося майже “правою рукою” народним депутатом Онищенко виніс на поверхню корупційні схеми президента.

1480715840_1843760

Онищенко в прямому ефірі в інтерв’ю програмі 60 хвилин телеканалу Росія-1 розповів як підкуповував депутатів Верховної ради України і за які гроші приймалися потрібні рішення для Порошенка.

“Всі гроші бралися в основному з кредитних грошей виділених МВФ для України. Фінанси передавав Порошенко у себе в адміністрації президента, безпосередньо цим займався начальник його охорони Федоров. Йому тільки приносили звіти, скільки депутатів, які голосування”, – заявив Онищенко

Такі схеми використовувалися для організації антипіару, а після зняття прем’єр-міністра Яценюка, голови СБУ Наливайченко, щоб призначити нового генпрокурора і т.д. . Крім того, як стверджує Онищенко, з ініціативи Порошенко були зроблені незаконні дії по відношенню до багатьох великих бізнес структур. За його словами, переслідування українського бізнесмена Рената Ахметова припинилися, коли той заплатив гроші Порошенко.

Аналогічна ситуація сталася і з колишнім міністром екології та природних ресурсів Миколою Злочевським. Нагадаємо, що влітку цього року Верховна Рада позбавила недоторканності Онищенко і дала згоду на його затримання і арешт. У ГПУ заявили, що Онищенко організував злочинне угруповання з метою заволодіння коштами компанії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.