Астролог назвав міста, де окупанти влаштують терор

Жителям цих міст варто бути обережними.

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, що в жовтні 2023 року посиляться ракетні атаки на Україну. За його словами, диктатор Володимир Путін влаштує справжній терор.

Так, Росс каже, що Путін вже знаходиться на смертному одрі, тому зараз настає найнебезпечніший момент, коли він може натиснути “червону кнопку”.

“Поки в зоні ризику Львів, Хмельницький, Рівне, Київ, Чернігів, Суми, Дніпро, Кривий Ріг, Одеса, Запоріжжя. Складна ситуація буде і на прифронтових територіях – Херсоні та Миколаєві. Найбільш “гарячі” точки – Краматорськ і Щастя”, – зазначив астролог.

В основному всі обстріли будуть вночі, продовжив Росс. Тому поки діти спокійно можуть ходити в школи і садки, але ні в якому разі не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги. При цьому дітей варто забирати до заходу сонця, тому що потім ситуація може загострюватися.

Однак він переконаний, що після смерті Кадирова на нас чекають хороші новини. За його словами, може бути другий похід на Москву. А здійснити його може російський генерал Михайло Теплинський.

“Тобто жовтень – це переломний місяць, коли може бути революція”, – додав експерт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.