Тіна Кароль більше не самотня вдова: поп-діва розкрила головну інтригу року, показавши хто ночує з нею

Про романи Тіни Кароль ходять легенди. Невже поп-діва остаточно відпустила свого коханого Євгена Огіра та вирішила більше не приховувати нового обранця?

Тіна Кароль. Вона була неймовірно щаслива, вступаючи у шлюб з Євгеном Огіром. Кохання було настільки сильним, що пара вирішила поєднати серця не лише на землі, а й на небі. Успішно обвінчалися молодята, народили дитину. Та цю красиву казку перервала страшна хвороба продюсера. Буквально “згорів” міцний чоловік за пару років. Втім, його дружина досі береже пам’ять про обранця.

Щоправда, живе не сама поп-діва. Навіть у ліжку проводить час неодинокою. Після уходу Євгена, її вірною компаньйонкою, єдиною живою душею стала домашня проста рябенька киця. Видно, що Тіна дуже добра за своєю натурою. Вона дозволяє улюблениці спати де їй заманеться. А вона обрала, звісно постіль своєї знаменитої господарки.

Що насправді відомо про сімейний стан Тіни Кароль?

Офіційно Тіна Кароль досі незаміжня. Втім, їй приписували минулого року роман з Даном Баланом. Після виходу кількох спільних композицій, фанати взагалі додумали, що пара точно разом. Втім, виявилося, що на екрані ми бачили лише дружню симпатію.

Тіна Кароль більше не самотня вдова
Також неодноразово ходили чутки про те, що після уходу Євгена Огіра, артистка почала зустрічатися з не аби з ким, а з самим олігархом Коломойським. Всі плітки впиралися у свідчення таємничої танцівниці балету співачки. Сама ж Тіна неодноразово зазначала, що попри свою внутрішню готовність до стосунків, вона ще не знайшла собі гідної партії. Тим не менш, поп-діва мріє про родину і готується, що колись народить сестричку своєму Вені.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.