Катя Осадча показала весільні фото та розповіла про причину розлучення

Катя Осадча поділилася архівною фотографією зі свого весілля в 2002 році з нардепом Олегом Поліщуком. Ведуча згадала, як познайомилася з колишнім чоловіком і як пройшло весілля.

«Я саме повернулася з Парижу і вирушила відпочивати до Криму. Там ми і познайомилися, а потім ще майже рік зустрічалися, перш ніж одружитися. У нас було справжнє весілля – у великій залі, з гостями, столи, що ломляться від їжі та напоїв, з тамадою. Я була в білій сукні та фаті. Загалом, все як годиться», – розповіла Осадча.

 

Як і варто було очікувати, весільна сукня Каті Осадчої була не нудно традиційна, а екстравагантною і ультрамодною по тим часам.

Також Катя Осадча розповіла, чому, на її думку, їх шлюб з Поліщуком так швидко розпався.

«Було кілька причин, – пояснює Катя. – Ми зустрілися, коли мені було сімнадцять, а він був на п’ятнадцять років старше, і, думаю, різниця у віці зіграла свою роль в наших стосунках… ми прожили разом три роки і розійшлися, коли я вже кілька місяців як була ведучою «Світського життя». Не можу сказати, що причиною розлучення була моя робота. Думаю, одним з факторів стало те, що в певний момент ми не змогли знайти взаєморозуміння.

Комусь одному потрібно було поступитися, комусь – проявити себе мудрою людиною. Мені було вісімнадцять, я, звичайно ж, не збиралася цілодобово сидіти вдома з чоловіком, мені хотілося веселого, вільного життя. З іншого боку, зараз я можу зрозуміти свого колишнього чоловіка. У той час йому, 33-річному, хотілося посидіти вдома, а не по клубах зі мною бігати. Ось мені зараз 35 роки, і в мене теж немає бажання ходити на дискотеки».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.