“Не лізьте сюди”: Тіна Кароль у Польщі відмовилася відповідати на запитання білоруського журналіста російською мовою

“Не лізьте сюди”: Тіна Кароль у Польщі відмовилася відповідати на запитання білоруського журналіста російською мовою

Тіна Кароль поставила крапку на цьому питанні, поки біля неї сиділи Дорофєєва, Саніна і Павленко.

В квітні 2022 року відбувся товариський благодійний футбольний матч між київським “Динамо” та польською “Легією”.
Перед матчем українські виконавиці Надя Дорофєєва, Юлія Саніна, Катерина Павленко і Тіна Кароль заспівали свої популярні композиції. А після поєдинку – відповіли на запитання журналістів, на прес-конференції.

Ми звернемо увагу на конкретний фрагмент, коли питання ставив білоруський журналіст. Він спочатку поцікавився, йому краще задати його рідною мовою або російською. І дівчата підтримали рішення, щоб він озвучив його білоруською.

– Михайло Пранович, телеканал “Белсат”. Можу задати питання білоруською або російською мовою?

– Білоруською.

– Давайте білоруською. Тіна Кароль, тоді питання до вас. Переважна кількість прапорів на стадіоні були українськими. Але також були білоруські, біло-червоно-білі прапори. Скажіть, будь ласка, як тепер змінилося ваше ставлення до білоруських фанатів, беручи до уваги те, що багато білорусів сьогодні підтримують Україну, деякі воюють разом з вами на фронті?

— Ви дуже сміливий журналіст. Ви людина, яка несе світло на вашу землю в наших очах. Безумовно всі шанувальники мені завалили просто Direct і ми з ними спілкуємося. Вони не вірять в це і не погоджуються. Хочеться сказати важливу річ, яка можливо потрапить у ваше видання. Вона не молодша сестра – Білорусь. Вона просто сестра… особистість. Важливо розуміти свою особистість. Я закликаю всіх білорусів розуміти свою особистість. Це не ваша війна, не лізьте сюди.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.